Насичений другий день «біло-синіх» в Іспаніі (+ ВІДЕО)

Насичений другий день «біло-синіх» в Іспаніі (+ ВІДЕО)

Ранковому тренуванню передувала довга теоретична установка, через яку футболісти поїхали до футбольного центру трохи пізніше від запланованого.

Після активної розминки, в якій цього разу брали участь і голкіпери, на всіх гравців чекали знайомі за попередніми зборами станції зі снарядами для силових вправ, а також вправ, орієнтованих на розвиток м'язів-стабілізаторів.

Перед тим, як до снарядів підійшли футболісти, навантаження при виконанні вправ із кожним снарядом перевірив на собі асистент головного тренера Рауль Ріанчо, після чого весь тренерський штаб контролював виконання вправ футболістами.

Вправи були найрізноманітніші – від піднімання штанги до роботи на фітболах.

Потім почалася робота з м'ячами, для якої гравці були поділені на дві групи – окремо гравці оборони та окремо гравці атаки. Діями оборонців керував Рауль Ріанчо, в той час як більш чисельною групою займався Сергій Ребров. Під його керівництвом півзахисники та нападники награвали швидкі комбінації із завершальними ударами.

У цей час двоє незадіяних воротарів позмінно тренувалися на сусідньому полі під керівництвом Михайла Михайлова.

Олександр Шовковський підбадьорив Олександра Рибку, побачивши, що той відбив м'яча після дуже небезпечного удару, а коли Андрій Ярмоленко одну з атак завершив класним результативним ударом головою, Михайло Леонідович весело крикнув Андрію: «А кажеш, що погано головою граєш!»

Та й загалом, незважаючи на дуже насичений робочий день, настрій усередині колективу в усіх гравців блискучий. Коли Сергій Сидорчук виконував одну із силових вправ, Андрій Ярмоленко, який стояв позаду, жартома сказав Максиму Ковалю: «Дивись, як чітко виконує! А шию як тримає!».

Веселилися при виконанні тієї ж вправи й Бетао з Данило Сильвою. Бразилець, який нещодавно повернувся до команди, спочатку переплутав, в якій послідовності необхідно піднімати руку та ногу, з чого вийшла якась смішна подоба танцю, яка розвеселила самого Бетао.

Саме вечірнє тренування розпочалося з гри у квадратах по чотири, у трьох з яких було по двоє футболістів, які відбирали. Двоє гравців із квадрата, у кого відібрали м'яча, мали бігти до іншого, «порожнього» квадрату, що додало вправі більшої динамічності, а самим футболістам – здорового азарту. Окремо через застуду займався Владислав Калитвинцев, проте вже завтра він має приєднатися до загальної групи.

Більшу ж частину заняття всі польові гравці з двома голкіперами позмінно відпрацьовували контроль м'яча. Під час короткої перерви на відпочинок Сергій Ребров дозволив гравцям, які були поділені на дві команди в різних манішках, бити по воротах з-за меж штрафного майданчика, при цьому та команда, яка заб'є менше, мала виконати елементарну вправу. Однак забити Олександру Шовковському нікому не вдавалося. «Скільки «сині» забили? Поки жодного?! Значить, сильно втомилися», – посміхаючись, резюмував Сергій Станіславович.

Ігор Бондаренко з Марбельї

*фото А. Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер