Насичений новорічний тиждень для Мбокані

Насичений новорічний тиждень для Мбокані

Цілих три гри за вісім днів у Прем'єр-лізі провів «Халл Сіті», за який на правах оренди виступає форвард київського «Динамо» Дьємерсі Мбокані.

У boxing day «тигри» приймали одного з лідерів ліги, «Манчестер Сіті». Рахунок у цій грі довго тримався нічийний, однак за останню двадцятихвилинку «містяни» поцілили у ворота господарів поля тричі – 0:3.

У передостанній день 2016 року в гості до «Халл Сіті» завітав «Евертон» та з великими труднощами уникнув поразки – 2:2. Обидва матчі з першої й до останньої хвилини відіграв Мбокані, проте голів не забивав.

А 2 січня новорічна серія завершилася для «тигрів» виїзним поєдинком проти «Вест Бромвич Альбіон». Гості виграли перший тайм із мінімальною перевагою, однак після перерви пропустили тричі, програвши з рахунком 1:3. І знову Мбокані вийшов у старті, проте був замінений на 65-й хвилині, коли «Халл» уже поступався.

Загалом на рахунку Дьємерсі в нинішньому сезоні 9 матчів в АПЛ (7 у стартовому складі) та жодного забитого м'яча.

«Халл Сіті» після 20-ти турів залишається на передостанньому місці в турнірній таблиці, однак може втратити і його після матчів вівторка.

* фото – офіційний сайт «Халл Сіті»

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер