Насичене міжсезоння для «Динамо»

Насичене міжсезоння для  «Динамо»

Відшуміли баталії чемпіонату України сезону 2007/2008, і він уже став історією. Гравці, не задіяні у своїх збірних, отримали довгоочікуваний відпочинок.

У футболістів «Динамо» відпустка триватиме до 10 червня. Цього дня більшість гравців збереться на заміській клубній базі в Конча-Заспі, де розпочнеться підготовчий цикл. Виняток становлять гравці національних збірних, для яких графік приїзду в розпорядження команд буде встановлений індивідуально.

У Києві команда пробуде до 21 червня, після чого, скориставшись запрошенням московського «Динамо», вилетить до Москви. У столиці Росії підопічні Юрія Сьоміна зіграють товариську зустріч зі своїми російськими одноклубниками в рамках святкування 80-ювілею москвичів.

Після візиту до Москви «Динамо» повертається додому, а вже 24 червня вилітає до Австрії на двотижневий збір. У рамках австрійських навчально-тренувальних буднів заплановано ряд контрольних матчів (на даний момент іде пошук можливих спаринг-партнерів). На австрійському зборі «Динамо» пробуде до 6 липня, після чого повернеться до Києва, де і готуватиметься до першого офіційного матчу нового сезону – чергової битви за Суперкубок із донецьким «Шахтарем». 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер