Наталія ЮСУПОВА: «Тільки «Динамо» нам допомагає з часів найтяжчих боїв»

Наталія ЮСУПОВА: «Тільки «Динамо» нам допомагає з часів найтяжчих боїв»

- Тільки «Динамо» Київ з 2014-го року, з часів найтяжчих боїв, нам завжди допомагає. До нас приходили і футболісти «Динамо», які навіть самі, без ініціативи клубу, заносили хлопцям подарунки або конверти, або просто провідували. І клуб привозить не просто якийсь пакетик з журналами. У нас половину палати займали ці величезні сумки. президент Фан-клубу «Динамо» Сергій Михайленко мені дзвонить і питає, що хлопцям потрібно. Це можуть бути куртки, спортивні костюми. Завжди все найкраще, нове.

Її слова підтвердив і старший лейтенант 72-ї окремої механізованої бригади імені чорних запорожців, інвалід II групи, нагороджений орденом «За мужність» III ступеня Олександр Катеруша:

- Дуже вдячний «Динамо» за реальну допомогу, Кажу це не лише від свого імені, а й від  імені інших бійців, які лікуються у госпіталі.

Є така професія – батьківщину захищати, і коли цим прикриваються люди, які не мають до цього жодного відношення, це не дуже приємно нам, а особливо – батькам загиблих бійців. Соромно за таких людей,за те, що вони спекулюють нашим ім’ям, подвигами, здобутками.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер