Назар Балаба: «Забив спиною. Навіть не помітив, як до мене відскочив м’яч»

Назар Балаба: «Забив спиною. Навіть не помітив, як до мене відскочив м’яч»

Капітан юнацької команди «Динамо» Назар Балаба, який відзначився забитим м’ячем у домашньому матчі із харківським «Металістом 1925» (динамівці перемогли з рахунком 7:0), поділився враженнями від поєдинку:

- Звісно, ми задоволені, перемагати завжди приємно, а з таким рахунком – тим паче. Коли ми розминалися перед матчем, тренери говорили, що нам потрібно краще налаштуватися, бо ми вийшли розслабленими. Коли ми зібралися у коло перед матем, я казав хлопцям, що треба зібратися та забити швидкий м'яч, тоді буде легше грати. Як і у попередній зустрічі з «Оболонню», нам це вдалося, і потім вже довели рахунок до розгромного. Такі команди проти нас зазвичай закриваються, тож треба їм забити на перших хвилинах, і, як я вже сказав, тоді стає легше грати. Суперник розкривається, а у нас з’являються зони, куди можна вбігати і, оскільки, у нас швидкі нападники, вони можуть це робити.

- Чи мали передчуття, що сьогодні вдасться відзначитися?

- Не знаю, але я вже давно хотів забити, але не виходило. Сьогодні випадково забив спиною (посміхається). Добре, що так сталося. Якщо чесно, я навіть не помітив, як до мене відскочив м’яч. Була подача з кутового, Пономаренко бив, м'яч влучив у поперечину. Я вже відвернувся, аж раптом відчув, що м’яч влучив мені у голову, потім глянув – а він уже у воротах.

- Що говорив тренер після гри? Чи він задоволений, що ви здобули три перемоги?

- Так, сказав, що ми добре сьогодні грали, добре, що налаштувалися. Потрібно зберегти це налаштування та на кожну гру виходити з таким настроєм. Якщо ми будемо розслаблені, то нічого не виходитиме.

– Також у трьох матчах команда не пропустила жодного м’яча, чи це вас тішить, як захисника?

- Так, це, дійсно, дуже приємно. Ми з тренерами говорили, що завжди потрібно грати «на нуль», а свої голи ми заб'ємо. Навіть коли рахунок був 4:0 та 5:0, я говорив хлопцям, що потрібно грати до кінця, щоб не пропустити. Бо різниця забитих та пропущених м’ячів має значення. Вона була у нас 10:0, тепер стала 17:0. Думаю, надалі це нам допоможе, якщо з кимось із суперників буде рівна кількість очок.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер