Назар Саракуца: «Найбільше запам'яталася польська «Лодзь»

Назар Саракуца: «Найбільше запам'яталася польська «Лодзь»

Футболіст «Динамо» U12 Назар Саракуца в перший ігровий день на турнірі «Pro Turnieje Cup 2021» виступав у складі першої команди. Після завершення матчів він прокоментував вихід свого колективу до наступного раунду змагань:

- Це не перший мій закордонний турнір, я вже один раз брав участь в подібному, але цей мені подобається більше. Поле у ​​нас було хорошим, суперники - сильні, з ними було важко грати. Часу на відпочинок вистачало, але можна було відпочити і довше.

- Який суперник тобі запам'ятався найбільше?

- Польська «Лодзь», якій ми програли 0:1, з ними було найважче. Але завтра суперники будуть ще сильнішими, ми повинні бути до цього готові. Думаю, ми встигнемо відпочити, тим більше що сьогодні ходили в басейн, вода допомагає розслабити ноги.

Сьогодні грали на штучному полі, завтра - на натуральному, звичайно, це складніше, там трава вища. Потрібно буде все робити в два рази краще.

- Як давно ти в «Динамо»?

- Зовсім недавно, з 6-го вересня. Приїхав з батьками на перегляд і підійшов. До речі, вони теж захоплюються футболом і вболівають за «Динамо». Ми з Донецької області, батьки залишилися там, вони працюють на соляних шахтах, а я в Києві живу на базі ДЮФШ на Нивках. На жаль, бачимося рідко, звичайно, я дуже сумую, це важко. Але справляюся, телефонуємо один одному, мене підтримують тренери, хлопці. Сподіваюся, побачимося після повернення з Польщі.

Мрію потрапити в першу команду «Динамо», для цього потрібно ретельно працювати і прогресувати.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер