Назар Волошин: «Маємо постійно перемагати та здобувати якнайбільше очок»

Назар Волошин: «Маємо постійно перемагати та здобувати якнайбільше очок»

Півзахисник «Динамо» Назар Волошин після виїзної перемоги над ФК «Львів» (2:0) поділився своїми думками про гру та розповів про адаптацію молодих гравців у першій команді в інтерв'ю офіційному клубному сайту:

- Які враження у вас залишилися після гри з ФК «Львів»? Що виходило, а що ні?

- Враження після матчу залишилися хороші, позитивні, тому що ми перемогли та здобули три очки. А з приводу того, що у нас не вийшло, скажуть тренери.

- Зазвичай матчі після паузи, пов’язаної з поєдинками збірних команд, даються важко, тим важливіше було здобути перемогу?

- Так, було трошки важко, але ми змогли перелаштуватися та показати хороший, якісний футбол. Ми маємо постійно перемагати та здобувати якнайбільше очок незалежно від обставин.

- Чи не заспокоював той факт, що суперник перебував на останній сходинці у турнірній таблиці? Чи не думали про те, що перемогу здобудете легко?

- Ні, ми не дивимося перед матчем, хто з суперників на якому місці перебуває. Кожна команда в УПЛ б’ється и теж хоче перемагати. Тому усі наші суперники завжди мотивовані, особливо на матчі проти «Динамо».

- «Динамо» створило багато небезпечних моментів протягом матчу, і здавалося, що рахунок мав бути більшим. Два забитих м’яча не повною мірою відображають вашу перевагу на полі?

- Так, дійсно, у нас було багато моментів, але я думаю, не має значення скільки ми забили голів – головне, що перемогли, це найважливіше. Яккажуть, достатньо забити на один м’яч більше, ніж суперник.

- «Динамо» теж потроху змінюється, до основного складу все частіше залучаються молоді гравці, наприклад, вчора дебютував Яцик, раніше – ви, Царенко та Дячук. Як проходить процес адаптації, чи повністю вже звикли до вимог у першій команді?

- Можу сказати, що процес адаптації ще триває, він не проходить швидко, потрібен час, щоб повністю освоїтися. А щодо Яцика, вітаю його з дебютом та бажаю подальших успіхів у складі команди.

- Мірча Луческу на пресконференції відзначив важке поле, чи не було рішення провести поєдинок на стадіоні СКІФ спробою суперника нівелювати перевагу «Динамо» у техніці та комбінаційній грі?

- Так, поле, дійсно, було не в дуже хорошому стані, але не буду оригінальним, сказавши, що воно однаково важке і для нас і для суперника.

- Це був 100-й матч Луческу на чолі «Динамо», чи особливо приємно здобути перемогу у ювілейному поєдинку наставника?

- Насправді, до гри ми навіть не знали що поєдинок зі «Львовом» буде 100-м дляМірчі Луческу, але після матчу побачили новину про це, і, звісно, стало ще приємніше.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер