Назар Волошин забив 10-й гол за «Динамо»

Назар Волошин забив 10-й гол за «Динамо»

М’яч, який півзахисник «Динамо» Назар Волошин забив «Вересу» у виїзному матчі, став для нього ювілейним, 10-м у футболці «біло-синіх».

Нагадаємо, Волошин відзначився на 5-й хвилині поєдинку, коли після чудової передачі Кабаєва приблизно з лівого кута воротарського майданчика спрямував м’яч точно у дальній кут воріт.

Назар, провівши першу половину минулого сезону в оренді за криворізький «Кривбас», з другої частини чемпіонату постійно виступає за першу команду «Динамо». Тож, щоб забити 10 м’ячів за киян у всіх турнірах, нашому півзахиснику знадобилося близько року: 8 разів він відзначився у чемпіонатах України та 2 – у єврокубках.

Минулого сезону наш футболіст забивав у чемпіонаті України «Олександрії» (на 88-й хвилині), «Колосу» та тому ж «Вересу», причому обидвом командам вже у компенсований час (90+3). А з початку нинішнього року записав до свого активу голи «Ворсклі» (5), ЛНЗ (90+3), дубль «Металісту 1925» (11 та 22) і «Вересу» (5).

У єврокубках Волошин забивав грецькому «Арісу» у домашньому матчі в рамках 3 раунду кваліфікації Ліги Конференцій УЄФА та турецькому «Бешикташу» теж вдома в рамках наступної стадії Ліги Конференцій – плей-оф кваліфікації.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер