Назар ЄДИНАК: «Матч із BRW-BIK був для мене особливим»

Назар ЄДИНАК: «Матч із BRW-BIK був для мене особливим»

Після гри він прокоментував вихід до фіналу та свій реалізований одинадцятиметровий удар:

- Емоції переповнювали! Тренери попереджали, налаштовували, що гра буде важкою, адже суперник нам дістався дуже непростий. Ми це розуміли, й намагалися з перших хвилин забрати гру під контроль та грати у свій футбол. Проти господарів завжди важко грати, трибуни їх підтримували протягом обох таймів. Ми намагалися на це не зважати, але в деяких моментах це трохи збивало та відволікало. Ми хвилювалися, але взяли себе в руки, забули про трибуни, про серію пенальті. Ви бачили, що команда билася до останнього. Ми старалися, створювали моменти в основний час, на жаль, не вдалося їх використати. Довелося бити пенальті, тут уже кому вдача посміхнулася, той і переміг. Цей матч був для мене особливим, адже я сам із BRW-BIK, я хотів довести самому собі, що я недарма пішов із цього клубу, що мене недарма взяли до «Динамо», що це значно сильніший клуб, в якому я багато чого навчився. Але я вдячний і BRW-BIK, без нього цього всього не було б.

Пенальті я йшов бити одним з останніх – хвилювався, старався до кінця зібратися. Коли побачив, що вже всі пробили, налаштував себе, подумав про те, що якщо не реалізую, можу підставити всю команду, тому зібрався та забив. Перш ніж бити, обрав для себе лівий кут та намагався впевнено завдати удару, не сумніваючись – пощастило, воротар не встигнув до м’яча.

Ми дуже хотіли пройти далі, адже вже багато років не перемагали у фіналах ДЮФЛ, тому будемо докладати всіх зусиль, щоб нарешті стати чемпіонами.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Куцан

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер