Назарію РУСИНУ – 20!

Назарію РУСИНУ – 20!

Футболіст є вихованцем ФК «Львів», а до «Динамо» перейшов у 2015 році, приєднавшись до юнацької команди «біло-синіх». Дебютував у новому клубі 9 серпня 2015-го, вийшовши на заміну в гостьовому матчі чемпіонату U-19 проти «Говерли» – і відразу забив дебютний м’яч.

Примітно, що результативно проводив свої перші матчі Назарій ще в кількох турнірах. Так, 23 листопада 2017 року нападник вийшов на заміну та забив у гостьовому поєдинку з албанським «Скендербеу» в Лізі Європи (2:3), а за шість днів уже в рамках Кубка України в Чернігові відзначився у воротах місцевої «Десни» (2:0). І лише в чемпіонаті України він не зміг відзначити прем’єру забитим м’ячем – у виїзному поєдинку зі «Сталлю» забивали інші футболісти.

Підтвердженням великих надій, які покладаються в «Динамо» на Русина, став новий контракт, який він підписав у січні 2018-го терміном на п’ять років.

Бажаємо Назарію міцного здоров’я, великих перемог як на футбольному полі, так і поза ним, а також особистих успіхів на благо нашого клубу.

З Днем народження!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер