“Динамо-2” перемагає київських армійців

“Динамо-2” перемагає київських армійців

Упевнено стартували в першому матчі другого кола чемпіонату України серед команд першої ліги підопічні Володимира Онищенко. Динамівці з перших хвилин матчу заволоділи ініціативою і, переважно за рахунок більш високої індивідуальної майстерності, невимушено досягли перемоги з перевагою у два м’ячі.

У першому таймі атакуючу міць динамівців склав зірковий дует нападників першої команди Ідахор та Мелащенко. За підтримки “реактивного” Воробея та розігруючого Черната кіпер армійців без роботи не залишався ані на хвилину. Небезпечні удари йшли один за одним, а вдача посміхнулася Олександрові Мелащенко, точний постріл якого з 10-ти метрів не залишив шансів Блажаєву.

У другому таймі Черната та Ідахора замінили перспективні Милевський і Алієв, які з великим бажанням намагалися продемонструвати свої найліпші якості. На 74-й хвилині точний пас Каддурі з лівого флангу знайшов у воротарському майданчику Милевського, який у мить обробив м’яч і спрямував його поруч безпорадного Блажаєва.

На останній хвилині матчу рахунок міг стати ще більшим, однак спрямовуючи м’яч зі штрафного Олександр Алієв влучив у поперечину.

«Динамо-2» ЦСКА - 2:0 (1:0).

База «Динамо» в Конча-Заспі. 200 глядачів.

«Динамо-2»: Худжамов, Ярмаш, Лисицький, Каддурі, Яценко, Оберемко, Петкович (Рожок, 76), Чернат (Алієв, 46), Ідахор (Милевський, 46), Воробей, Мелащенко (Кругляк, 76). Запасні: Михайлов, Башлай, Самборський.

ЦСКА: Блажаєв, Ільницький, Ревут (Єрохин, 71), Паламарчук, Семчук, Поляруш, Чеберячко (Дяк, 85), Сангаре, Шулик, Яланський, Михалик (Попов, 71). Запасні: Яковчук, Яцик, Сизончик, Кисленко.

Голи: Мелащенко (24), Милевський (74).

Попередження: Худжамов (17), Ярмаш (38), Семчук (50), Оберемко (61), Воробей (74).

Вилучення: Поляруш (74, за нецензурну лайку на адресу арбітра).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер