Не стало Володимира Маслаченка

Не стало Володимира Маслаченка

На 75-му році життя після перенесеного інфаркту зупинилося серце заслуженого майстра спорту СРСР, який останні сорок років присвятив спортивній журналістиці, Володимира Маслаченко.

За роки виступів Володимир Маслаченко провів 315 матчів у чемпіонаті СРСР, у тому числі 196 – у складі московського «Спартака». Виграв титул чемпіона СРСР (1962 року), тричі був володарем Кубка СРСР (у 1957, 1963 і 1965 роках). У 1957 році був включений до основного складу збірної СРСР, захищав ворота національної збірної на чемпіонаті світу 1958 року. Є членом Клуба Льва Яшина, що об’єднує воротарів, які зіграли «на нуль» більше 100 офіційних матчів. У 1961 році був удостоєний титулу «Воротар року».

Після завершення кар’єри футболіста зайнявся журналістикою. З 1973 по 1990 роки був спортивним коментатором програми «Время» на Центральному телебаченні. Пізніше був футбольним коментатором телеканалу «НТВ-плюс Футбол». Окрім НТВ+, коментував ще й на Першому каналі, а також на телеканалі НТВ

Футбольний клуб «Динамо» (Київ) висловлює співчуття сім’ї, друзям, колегам, а також усім, хто знав і любив Володимира Маслаченко. Нехай Земля буде вам пухом, Володимире Микитичу.

Президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор СУРКІС
В.о. головного тренера Олег ЛУЖНИЙ
Капітан команди Андрій ШЕВЧЕНКО

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер