»Нефтчі» на шляху до Кубка УЄФА

»Нефтчі» на шляху до Кубка УЄФА

Азербайджанський "Нефтчі" під керівництвом колишнього тренера "Динамо" Анатолія Дем’яненка провів черговий матч в Кубку Інтертото. Здобувши перемоги в двох попередніх раундах над словацькою "Нітрою" і бельгійським "Жерміналем", у фінальному раунді суперником бакинців став румунський "Васлуй".

«Нефтчі» (Азербайджан) – «Васлуй» (Румунія) – 2:1
Голи:
Герасимюк (28), Садигов (84) – Генчев (29).

Перший поєдинок проходив у Баку, і в середині першого тайму підопічні Дем’яненка вийшли вперед. Результативним ударом відзначився Олег Герасимюк, який прийшов до "Нефтчі" на правах оренди з київського "Динамо". Проте буквально в наступній атаці гості зрівняли рахунок. Утім, за кілька хвилин до закінчення матчу бакинці все ж таки вирвали перемогу, і за тиждень поїдуть до Румунії з голевим запасом.

Відзначимо також, що це дебютний прорив азербайджанських клубів у Європі. До нинішнього «походу» команди Анатолія Дем’яненка представникам Азербайджану в єврокубках не вдавалося подолати два раунди будь-якого європейського Кубка. Якщо ж «Нефтчі» пройде і румунський «Васлуй», в Баку перед клубним стадіоном потрібно буде ставити пам'ятник Анатолію Васильовичу...

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер