»Нафтовик (Долина) – «Динамо-3» – 1:2

»Нафтовик (Долина) – «Динамо-3» – 1:2

Чемпіонат України. Друга ліга, група «А». 2-й тур

«Нефтяник» (Долина) – «Динамо-3» – 1:2
«Динамо-3»: Кичак, Новак, Родина, Немчанінов, Погребняк (Шматоваленко, 46), Приходько (Богданов, 75), Чаус, Сахневич (Волков, 65), Воронченко, Степанишин (Шевчук, 65), Шевель.

Голи: І. Сливка (76, з пенальті) – Новак (60), Шевчук (90+1).

Попередження: Малярчук - Степанишин, Воронченко.

Динамівці мали кілька можливостей відкрити рахунок ще в першому таймі. В одному з епізодів Степанидин вийшов віч-на-віч із воротарем, обіграв його, але, пробивши по порожнім воротах, влучив у штангу і м’яч покотився за лицеву лінію. Було кілька моментів у Шевеля, але нападаючому не вдалось утілити їх в голи.

Нарешті, на 60-й хвилині гостям удалось утілити перевагу в гол. Суддя призначив штрафний на правому флангу біля бокового прапорця. Новак, який підключився до розіграшу, пробив по воротах, і м’яч після невеликого рикошету залетів у сітку воріт.

За 15 хвилин до закінчення матчу долин чанам удалось відігратись. У безневинній ситуації м’яч потрапив до рук Волкова, за що суддя вирішив призначити пенальті. Сливка з точки був точний – 1:1.

І все-таки киянам удалось вирвати перемогу вже в компенсований час. Шевчук пройшов флангом, війшов до штафної та з гострого кута влучив у дальній кут – 1:2! Зауважимо, що ця перемога «Динамо-3» стала четвертою поспіль у протистояннях із долинським «Нафтовиком».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер