Несподівана зустріч у Марбелії

Несподівана зустріч у Марбелії

Несподіваною зустріччю ознаменувався приїзд на ранкове тренування для кількох динамівців. А саме – для Сергія Реброва і Олега Лужного.

Як виявилось, до іспанської Марбелії на п’ять днів прибув англійський «Портсмут». Поступившись 1:0 у гостьовому матчі чемпіонату Англії проти «Болтона», «Помпея» вирушила на п’ятиденний збір у Марбелії.

Уже в п’ятницю англійці повернуться додому, а наступного дня зіграють черговий матч прем’єр-ліги проти «Сандерленда».

Сергія Реброва вітали перед самим тренуванням – капітана «Динамо» по-дружньому обійняв колишній партнер по лондонському «Тоттенхему» Сол Кемпбел.

- Сергію, поділись, про що бесідували з Солом Кембелом? – поцікавились ми після тренування.

- У принципі, ні про що. Мимохідь згадали, як разом виступали за «Тоттенхем». Також запропонував зіграти в товариську зустріч, на що Кемпбел погодився. Тільки за однієї умови: п’ять на п’ять. Сказав, що ми зараз перебуваємо в страшно хорошій формі (усміхається)…

Олегу Романовичу пощастило більше. Окрім того, що йому вдалось побачитись із партнером по лондонському «Арсеналу», камерунцем Лореном, а й поспілкуватись із головним тренером «Портсмута» Харрі Реднаппом. Розмова вийшла настільки «переконливою», що англійці попросили дозволу подивитись тренування «Динамо». Наш тренерський штаб був не проти, але до візиту Реднаппа так і не дійшло.

Зустрічі третьої пари так і не відбулось. Гравець «Портсмута» Папа Буба Діоп (автор переможного м’яча збірної Сенегалу в матчі фінального турніру чемпіонату світу 2002 року Франція – Сенегал) попросив передати вітання «динамівцю» Папе Діакате. Коли прохання було добросовісно виконано, Діакате відповів: «Він там? Передайте йому, що я тут». Утім, можливість зустрітись у них ще буде...

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер