Нещерет та Волошин долучилися до перемоги збірної України (U21) над Азербайджаном

Нещерет та Волошин долучилися до перемоги збірної України (U21) над Азербайджаном

26 березня у Баку на стадіоні «Азерсун Арена» у рамках відбору до ЧЄ-2025 (U21) відбувся матч кваліфікації Азербайджан – Україна.

У грі взяли участь двоє представників «Динамо». Голкіпер Руслан Нещерет та вінгер Назар Волошин вийшли у стартовому складі, перший провів на полі увесь матч, а другий був замінений на 86-й хвилині поєдинку. Також у матчі були залучені двоє орендованих «Зорею» динамівців: Ігор Горбач вийшов на заміну на 74-й хвилині зустрічі, а Олександр Яцик з’явився на полі з перших хвилин, грав до фінального свистка та відзначився забитим м’ячем на 25-й хвилині поєдинку, коли відгукнувся на простріл з правого флангу у виконанні Крупського та з лінії воротарського майданчика переправив м’яч у сітку – 1:0.

Подвоїв рахунок на 40-й хвилині Очеретько, відзначившись ударом з центру штрафного майданчика після передачі Брагару.

Третій м’яч наша збірна забила вже у другому таймі, оскільки продовжувала володіти ініціативою. Очеретько виступив вже як асистент, вивівши до воріт Рубчинського пасом з глибини поля, і той свою нагоду не змарнував – 3:0. Надалі наша команда продовжила створювати моменти, але до фінального свистка втілити бодай один з них у забитий м’яч не зуміла.

Додамо, що з шістьма перемогами в шести матчах команда Унаї Мельгоси впевнено очолює турнірну таблицю групи F.

Нагадаємо, 22 березня в турецькій Антальї «синьо-жовті» зіграли спаринг проти олімпійської збірної Марокко U23 та перемогли з рахунком 1:0.

Євро-2025 (U21). Кваліфікаційний турнір. Група F

Азербайджан (U21) – Україна (U-21) – 0:3 (0:2)

26 березня. Баку. «Азерсун Арена».

Азербайджан (U21): Рамазанов, Сафаров, Маммадов, Гусейнов (к), Дамадаєв, Ахмадов (Аббасов, 79), Велієв (Насірлі, 79), Сафаров (Рзаєв, 60), Абдурахманов (Гасанзаде, 73), Джафаров (Х. Алієв, 60), Ахундзаде.

Україна (U21): Нещерет, Крупський, Салюк, Батагов (к), Смоляков, Яцик, Рубчинський (Павлюк, 86), Очеретько (Варфоломєєв, 74), Брагару (Хлань, 57), Краснопір (Горбач, 74), Волошин (Квасниця, 86).

Голи: Яцик (25), Очеретько (40), Рубчинський (56).

Попереджені: Сафаров (42), Маммадов (64).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер