Ні фашизму!

Ні фашизму!

На офіційному сайті ФК „Карпати" надруковано вибачення львівських вболівальників за неприємний інцидент, що стався на матчі між нашими командами. Ми вибачення приймаємо.

Шановні друзі-львів'яни!

Ми приймаємо ваші вибачення стосовно провокаційної фашистської акції у гостьовому секторі на нашому стадіоні наприкінці першого тайму матчу між київським „Динамо" і львівськими „Карпатами". Адже історія наших стосунків сповнена честі, гідності, поваги та набагато чистіша, ніж виходки негідників.

Ми знайдемо можливість надіслати вам наявне відео, що фіксує інцидент і провокаторів, а також показує якість роботи нещодавно створеної охоронної структури - фан-секьюріті. На жаль, дії фанатської дружини правопорядку не врегульовані на законодавчому рівні. Тому вони все вчинили у межах своїх повноважень. А саме: знайшли серед натовпу мерзотників, вивели їх із сектору, за межами якого повноваження фан-секьюріті закінчується. Після того упродовж матчу на нашому стадіоні фашистка символіка не з'являлася.

А далі, шановні, засторога: ви повинні знати, хто приходить в сектор, прикривається чистими ідеалами вболівальників і використовує футбол заради пропаганди екстремізму і насилля.

М'яч на вашій стороні! Хлопці, думайте, міркуйте, зрештою, убезпечте себе і свій фанівський рух від ганьби.

На сайті фан-клубу розміщено фото людей, які пронесли фашистську агітацію на трибуни стадіону. Відтепер вони – персони нон-грата.

Фан-клуб ФК „Динамо" (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер