Ні! Ніколи не помирає той, чиє життя минуло як світлий промінь

Ні! Ніколи не помирає той, чиє життя минуло як світлий промінь

Першими сюди приїхали сім'ї та родичі динамівців, які нещодавно пішли з життя, – поклали вінки та квіти.

Пізніше почали приїжджати їхні друзі, близькі, партнери по команді, тренери, ветерани, просто небайдужі люди та вболівальники.

Покласти квіти до могил померлих прийшли віце-президент УЄФА Григорій Суркіс та президент київського «Динамо» Ігор Суркіс.

Серед присутніх – Андрій Шевченко, Каха Каладзе, Георгій Деметрадзе, Бадр Ель Каддурі та багато-багато динамівців різних поколінь.

Майже в повному складі зібралися п'ятдесят учасників сьогоднішнього Матчу пам'яті. Приїхали друзі Валентина Белькевича з Білорусі, партнери Андрія Гусіна з Росії, численні шанувальники футбольного таланту Андрія Баля.

Зворушливу промову, сповнену теплих слів та власних спогадів про динамівську «трійцю», сказав заслужений журналіст України Олександр Липенко.

Постоявши біля могил тренерів та гравців, усі присутні перейшли до могили великого Валерія Васильовича Лобановського, де поклали квіти та віддали данину пам'яті знаменитому наставнику, який довів до досконалості футбольний талант кожного з динамівців, які нас нещодавно залишили.

Після цього було покладання квітів до пам'ятника нашому легендарному тренеру біля стадіону «Динамо» та Матч пам'яті, який став справжнім матчем Життя. Того життя, яке триває й об'єднує всіх закоханих у футбол!

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер