New Balance презентує нову форму ФК «Динамо» Київ сезону 2021/22

New Balance презентує нову форму ФК «Динамо» Київ сезону 2021/22

Нові комплекти форми — це сучасна інтерпретація спортивного одягу 90-х років, який відрізняється різноманітними принтами та яскравими кольорами. Також, це данина поваги перемогам клубу протягом останнього десятиліття двадцятого сторіччя, кульмінацією якого стало завоювання восьми титулів чемпіонів України та п'яти Кубків України. 

Домашня форма представлена в біло-блакитних кольорах, включаючи круглий виріз, шеврон ФК «Динамо» Київ, прапор України, логотип New Balance та слоган: «Київ — це ми», який символізує єдність команди з містом та фанатами. Виїзна форма також відрізняється унікальним дизайном і виконана в синьо-блакитних кольорах. 

Форма розроблена зі застосуванням інноваційної технології NB Dry, яка швидко відводить вологу від тіла та швидко сохне. Також для забезпечення найкращого комфорту передбачена жакардова система вентиляції.

Капітан ФК «Динамо» Київ Сергій Сидорчук сказав: "Для нас завжди велика честь представляти "Динамо" Київ, і цей момент стає ще особливішим, коли форма має чудовий дизайн. Я із зацікавленістю очікую реакції вболівальників, коли ми вийдемо на поле в новій ігровій формі". 

Генеральний менеджер New Balance Football, Кенні Маккаллум: "New Balance хотів відсвяткувати золоту еру київського "Динамо", поєднуючи ескізи традиційної спадщини з так званим вуличним одягом, натхненним 90-ми. Відтак ми створили ексклюзивні домашній та виїзний комплекти, які виглядають сучасними, але водночас мають глибокий зв’язок з історією клубу та міста”. 

Повний асортимент продукції New Balance буде доступний для купівлі з 29 липня в Fan-shop «Динамо» на НСК «Олімпійський», онлайн та в інтернет-магазині New Balance. А з 30 липня комплекти з'являться у продажу у концептуальних магазинах New Balance. 

Свій перший матч сезону 2021/22, який відбудеться 1 серпня, ФК «Динамо» Київ проведе вже в новому комплекті форми.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер