New Balance та ФК «Динамо» Київ: початок спільного шляху

New Balance та ФК «Динамо» Київ: початок спільного шляху

Один зі світових лідерів із виробництва спортивного екіпірування, американська компанія New Balance, із нового сезону стає офіційним спортивним партнером найтитулованішого футбольного клубу України, ФК «Динамо» Київ.

Угода про співпрацю включає три сезони – 2018/2019, 2019/2020 та 2020/2021 рр.

Таким чином, київське «Динамо» приєднується до інших іменитих клубів, серед яких англійський «Ліверпуль», іспанський «Атлетик», португальський «Порту», ​​шотландський «Селтик», французькі «Лілль та «Нант» та ін., аби творити нову історію та здобувати нові перемоги та трофеї в екіпіровці New Balance.

Відтепер компанія New Balance буде забезпечувати екіпіровкою всі команди ФК «Динамо» - від першої команди, яка щороку представляє Україну на євроарені, до наймолодших вікових груп знаменитої на весь світ динамівської академії.

Президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс: «Ми дуже раді оголосити про початок співпраці з компанією New Balance, яка давно зарекомендувала себе у світі спорту. Це відомий у всьому світі бренд. У нашого клубу не буває інших завдань, окрім як перемагати в усіх турнірах. У футболі важлива кожна деталь. Тому до вибору виробника екіпіровки у нас дуже ретельний підхід. І ми раді, що нові перемоги та трофеї ми будемо здобувати в екіпіровці від New Balance. Ми перебуваємо на початку нашого спільного шляху, який, я сподіваюся, буде успішним!»

Генеральний директор ТОВ «StarLink Group» - офіційного дистриб'ютора New Balance в Україні Ігор Шкурченко: «Ми щиро пишаємося співпрацею з ФК «Динамо» (Київ) та впевнені, що нова форма New Balance буде кожного дня надихати гравців на нові досягнення, та принесе клубу й усім уболівальникам в Україні нові грандіозні перемоги».

 

18 липня 2018 року відбудеться презентація нової ігрової форми, в якій київське «Динамо» буде виступати у всіх турнірах у сезоні 2018/2019. Після прес-конференції, у якій візьмуть участь представники New Balance, StarLink Group та ФК «Динамо», на полі головної спортивної арени країни, НСК «Олімпійський», відбудеться тренування першої команди, відкрите для представників ЗМІ та вболівальників.

Детальна інформація про презентацію нової ігрової форми сезону 2018/2019 буде доступна найближчим часом.

 

Нову екіпіровку сезону 2018/19 уболівальники «біло-синіх» зможуть придбати в офіційних інтернет-магазинах shop-fcdk.com та newbalance.ua, а також у фірмових магазинах ФК «Динамо» Київ та New Balance відразу після її презентації 18 липня 2018 року.

 

Перший матч в екіпіровці New Balance «Динамо» проведе вже 21 липня в Одесі, де зіграє за престижний трофей – Суперкубок України.

 

У рамках партнерства компанія New Balance розроблятиме для ФК «Динамо» екіпіровку ексклюзивного дизайну, починаючи з сезону 2019/2020.

 

Про компанію New Balance:

Штаб-квартира – Бостон, штат Массачусетс, США.

Місія: відповідальність перед споживачем, лідерство в розробці спортивних товарів, гарантія якості. Спортсмени пишаються носити продукцію New Balance, партнери та спортивні організації вдячні співпраці з New Balance. Починаючи з 1906 року, бренд New Balance виробляє продукцію в США та за її межами. Компанія володіє 5-ма виробництвами в Новій Англії (США) та однією фабрикою у Флімбі (Великобританія). Штат компанії – більше 6000 співробітників в різних країнах світу. Наша мета - допомагати професійним спортсменам та аматорам встановлювати нові рекорди, вигравати медалі та досягати нових висот.

Сьогодні компанія керується простою істиною: ми народилися, аби постійно рухатися вперед!

Більше про New Balance на сайті newbalance.ua.

 

Про StarLink Group:

Компанія «StarLink Group» є офіційним дистриб'ютором компанії New Balance Athletics, Inc. з 2010 року

Компанія має ексклюзивні права на оптові та роздрібні продажі одягу, взуття та аксесуарів ТМ New Balance в Україні та Молдові. На даний момент роздрібна мережа фірмових магазинів New Balance налічує 21 магазин у 7-ми містах України, інтернет-магазин newbalance.ua, а також має широку партнерську мережу. StarLink Group активно підтримує розвиток спорту в Україні, беручи участь у різних спортивних заходах, а також співпрацюючи з провідними спортсменами країни, серед яких призери Олімпійських Ігор, чемпіони світу, Європи та України.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер