»Динамо»: курс на Італію

У понеділок о 13:20 чартерним рейсом з аеропорту «Бориспіль» делегація «Динамо» вилетіла до столиці світової моди – Мілану. Але зовсім не для ознайомлення з гламурним життям італійського міста – у вівторок у рамках групового турніру Ліги чемпіонів «Динамо» зіграє з місцевим «Інтером».

У майбутньому матчі тренерський штаб «Динамо» розраховує на 20 гравців:

Воротарі:
Богуш, Рибка;

Захисники:
Бетао, Юссуф, Алмейда, Хачеріді, Маграо;

Півзахисники: Вукоєвич, Алієв, Єременко, Михалик, Гусєв, Нінкович, Кравченко, Гармаш;

Нападники: Шевченко, Мілевський, Кравець, Ярмоленко, Зозуля;

Відзначимо, що з командою не полетів Олександр Шовковський – голкіпер травмований. Таким чином, із великою ймовірністю можна стверджувати, що вперше в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів у воротах «Динамо» зіграє Станіслав Богуш. Також залишилися в Києві Тіберіу Гіоане, Пап Діакате та Горан Саблич. Решта всіх гравців готується до поєдинку в Мілані в загальній групі й на поле стадіону «Джузеппе Меацца» у стартовому складі гостей вийдуть справді 11 найсильніших на даний момент футболістів.

Делегація «Динамо» розташується в п'ятизірковому готелі «Melia Milano, увечері команда проведе тренування на стадіоні «Джузеппе Меацца», а Валерій Газзаєв у супроводі одного з гравців – традиційну передматчеву прес-конференцію. У вівторок опівдні в розкладі «Динамо» ще одне тренування. Логічно, воно матиме характер розминки.

За останніми новинами про перебування «Динамо» в Італії стежте на офіційному клубному сайті.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер