Незапланована прогулянка

Незапланована прогулянка

Сьогоднішнім ранком тренерський штаб оголосив гравцям збір у тренажерному залі, де хлопці провели півгодини перед від’їздом на тренувальне поле. Розтяжка, робота на тренажерах над групою м’язів рук та ніг… Таким чином тренер із фізпідготовки Вінченцо Пінколіні чергує один комплекс вправ безпосередньо на полі, з іншим – у стінах тренажерного залу.

Виїзд на тренування приніс невеликі пригоди. Не доїхавши зовсім трохи до тренувального поля, дорогу динамівському автобусу перегородив поліцейський – мовляв, далі їхати не можна. Пов’язано це з тим, що в ці дні починається Петров пост, і місцеві прихожани здійснюють хресний хід прямо проїжджою частиною. Оскільки об’їзних доріг, якими міг би проїхати автобус, до поля немає, тренерам і гравцям довелося подолати останні метрів триста пішки. Щоправда, жодного дискомфорту незапланована прогулянка у динамівців не викликала.

Учергове свій поганий характер проявила місцева погода. Після приїзду на тренування світило яскраве сонце, але буквально за півгодини небо затягнуло хмарами, почав розкочуватися грім, після чого пішов дощ, який із кожною хвилиною лише посилювався. Благо, до цього моменту заняття добігало свого завершення, й особливо змокнути ніхто не встиг.

Що стосується власне тренування, то воно складалося з вправ на техніку, а також двохсторонки – без воротарів на маленькі ворота. Як і завжди, у впертій боротьбі ніхто не хотів програвати, але більше пощастило «червоним», відомих Алієв та Мілевським. Вони святкували перемогу в один м’яч, а «зеленим» в якості покарання довелося віджатися від поля.

На завершення футболісти виконали бігову роботу. Вісім відрізків по двісті метрів, із нетривалим відпочинком між забігами, хоч і важко, але були подолані. Всі хлопці вклалися у встановлені годинні рамки. Після чого, за вказівкою тренерів і щоб уникнути застуди, швидко занурилися до автобусу, який і доставив динамівців до готелю.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер