Незрозуміла наполегливість суперника «Динамо»

Незрозуміла наполегливість суперника «Динамо»

- Ну а який може бути компроміс? Я не знаю, який компроміс тут узагалі можливий. У нас є президент, який і прийме рішення.

До речі, вчора лише троє футболістів «Зорі» – воротар Микита Шевченко (чотири матчі в поточному чемпіонаті УПЛ), захисник Михайло Писко (3 гри, один гол) та Руслан Малиновський (5 матчів, два голи) – зіграли у складі України (U-21) в Черкасах заключний матч відбіркового турніру Євро-2015 з Ліхтенштейном та вже повернулися до розташування свого клубу.

Ще двоє збірників луганчан, запрошені під прапори національної команди України, – Дмитро Хомченовський та Пилип Будківський, – участі у відбірковому поєдинку Євро-2016 проти Словаччини не брали й також після матчу повернулися до табору «Зорі».

У той же час одразу 11 гравців київського «Динамо» були залучені до лав збірних різних краін, причому деякі з них зіграють свої матчі (Домагой Віда, Джермейн Ленс) лише сьогодні пізно ввечері й повернуться до Києва не раніше 10 вересня.

Нагадаємо, що дирекція Прем'єр-ліги призначила гру «Зоря» (Луганськ) – «Динамо» (Київ) на 13 вересня з початком зустрічі о 19:30.

Зазначимо, що гра запланована для проведення на «Славутич-Арені» у Запоріжжі. Про причини тимчасового переїзду «Зорі» перед початком чемпіонату повідомив усе той же Сергій Рафаїлов:

- Я зустрічався з ними (сепаратистами – прим. ред.) – вони проти того, щоб у Луганську проходили матчі української Прем'єр-ліги. У розмові ми обговорили всі моменти роботи клубу. Проте, найголовніше, що стало зрозуміло, – питання проведення ігор у Луганську. Нам рекомендували не проводити їх на «Авангарді». Зазначу, що вони нормальні люди, в яких є свої погляди на життя, які вони, власне, й відстоюють.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* використано витяги з українських ЗМІ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер