Нічийний дебют Данило Сильви

Поєдинок проти «Іллічівця», який проходив у рамках 19-го туру Епіцентр-Чемпіонату України з футболу, став першим у складі «Динамо» для бразильця Данило Сильви. Дебют новачка не можна назвати вдалим у плані результату команди, адже нічия в Маріуполі не входила до планів динамівців. Проте, Данило взяв безпосередню участь у гольовій комбінації: саме після пасу бразильця до штрафного майданчика Мілевський зачепився за м'яч, після чого віддав передачу на Зозулю.

Якщо для Данило Сильви матч у Маріуполі став першим у футболці «Динамо», то для воротаря Олександра Шовковського – 481-м! Таким чином, Олександру необхідно провести ще рівно сто матчів, щоб зрівнятися у списку гвардійців команди з Олегом Блохіним. А ось для Андрія Шевченка наступний забитий м'яч стане ювілейним – 100-м у складі київського клубу. Сподіваємося, що цю позначку Андрій подолає вже в одному з найближчих матчів.

Незважаючи на втрату очок, «Динамо» продовжує не програвати в матчах з «Іллічівцем». Загалом у рамках протистояння маріупольського і київського клубів проведено 24 матчі, в яких «іллічи» змогли розжитися лише трьома нічиїми за різниці м'ячів 55:14. Також підопічні Валерія Газзаєва змогли продовжити свою загальну безпрограшну серію в рамках національного чемпіонату, яка після матчу в Маріуполі досягла позначки у 24 матчі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер