Нічия та перемога в активі «Динамо» U16 у другий день турніру Ruh Cup 2023

Нічия та перемога в активі «Динамо» U16 у другий день турніру Ruh Cup 2023

У другий змагальний день «Динамо» U16 провело ще два поєдинки на дитячо-юнацькому футбольному турнірі Ruh Cup 2023, що проходить цими днями у Винниках, що поблизу Львова. Нагадаємо, що вчора підопічні Євгена Ястребінського та Романа Шпиці перемогли «Скалу 1911» (1:0) та зіграли унічию із ДЮСШ «Рух» (2:2). Також відзначимо, що команди грають за коловою системою.

Спочатку наша команда помірялася силами із господарями – АФ «Рух». Гру суперники розпочали інтенсивно. На перших хвилинах Манько впорався з кількома ударами господарів та знизив напругу. А незабаром вже динамівці провели кілька небезпечних контратак. У результаті однієї з них Романюк виконав кутовий на ближню стійку, гравець «Руху» намагався вибити м’яч, а Вахіль переправив його у порожні ворота, «заштовхавши» у сітку. Згодом хорошого удару завдавав Люсін – вийшло зовсім трохи вище воріт. Надалі гравці «Руха» знову перемістили гру на половину поля киян, але нашим хлопцям продовжували вдаватися стрімкі гострі контратаки.

Другий тайм теж проходив майже без середини поля. Впоравшись і тиском киян, львів’яни змогли створити кілька загроз воротам Манька, але в одному з епізодів Борис здійснив ефектний сейв, а в другому удар заблокували наші захисники. Ще одного разу м’яч пролетів у небезпечній відстані від дальньої стійки. У середині тайму «Руху» таки вдалося скористатися помилкою у захисних діях динамівців та зрівняти рахунок ударом із меж штрафного майданчика. Ще в одному моменті м’яч знову опинився у воротах динамівців, але перед цим арбітр зафіксував офсайд і взяття воріт скасував. Невдовзі після цього прозвучав фінальний свисток. Тож – нічия 1:1.

Ruh Cup 2023. 3-й тур

АФ «Рух» U16 - «Динамо» U16 – 1:1 (0:1)

«Динамо»: 23. Манько, 16. Перкатюк, 2.Коновалов, 3. Вахіль, 9. Сергієнко, 20. Огороднік, 10. Романюк, 8. Люсін, 13. Федоренко, 15. Андрейко (18. Гродзінський, 48), 18. Гродзінський (11. Кучерявий, 38).

Голи: Вахіль (7) – (42)

У другому матчі ігрового дня кияни зустрілися із ФК «Львів». Спочатку м’ячем більше володіли львів’яни, але згодом динамівці перехопили ініціативу та почали створювати більше напруги біля чужих воріт. У підсумку, після однієї зі швидких атак киян за участі Гродзінського воротар «Львова» у власному штрафному майданчику порушив правила проти Кучерявого, за що арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий удар впевнено реалізував сам постраждалий, вивівши свою команду уперед. До свистка на перерву команди обмінялися перспективними атаками, але до ударів по воротах справа не дійшла.

Другий тайм динамівці розпочали з нових атак на ворота суперника. Біля протилежних воріт у гру довелося вступати Биховченку, який у стрибку забрав м’яч у руки після навісної передачі. Незабаром Федоренко скористався помилкою воротаря, підібрав м’яч продемонстрував хороший дриблінг та завдав удару – м’яч прийняла на себе стійка. Після подачі від кутової позначки хорошого удару завдавав Огороднік, але нашому гравцю трохи не пощастило. Наша команда продовжувала шукати підходи до володінь львів’ян, і проводила стрімкі контратаки.

Нарешті, після однієї з них, скориставшись помилкою воротаря, Андрейко підхопив м’яч завдав сильного та влучного удару у кут воріт. А ще через хвилину Іван відзначився ще раз, скориставшись передачею Люсіна. Ці два м’ячі динамівець присвятив своїй мамі, у якої сьогодні день народження.

Ruh Cup 2023. 4-й тур

ФК «Львів» U16 - «Динамо» U16 – 0:3 (0:1)

«Динамо»: 1. Биховченко, 5. Панімаш (16. Перкатюк, 41), 4. Петренко, 2.Коновалов (3. Вахіль, 26), 24. Юрченко (9. Сергієнко, 35 ), 21. Яковлев (8. Люсін, 36), 6. Кушенко (10. Романюк, 47), 14. Такташов (20. Огороднік, 26), 28. Гродзінський (11. Кучерявий, 36), 7. Марченко (13. Федоренко, 36), 11. Кучерявий (15. Андрейко, 26).

Голи: Кучерявий (16, з пен.), Андрейко (48, 49).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер