Нічия «Динамо» U-19 у Полтаві

Нічия «Динамо» U-19 у Полтаві

У першому таймі «біло-сині» володіли перевагою, створивши моментів на кілька ігор вперед, в тому числі не реалізувавши два виходи віч-на-віч із воротарем. Не забили самі пропустили у свої ворота. На 28-й хвилині Шмиголь зважився на удар зі штрафного з гострого кута, і м'яч залетів у ближній від воротаря кут.

Авжеж, миритися з таким станом речей «біло-сині» не збиралися, і на 61-й хвилині відновили рівновагу. Савченко скористався передачею партнера і здорово пробив у кут воріт. Незважаючи на спроби киян вирвати перемогу, рахунок до кінця матчу так і не змінився
результативна нічия 1:1.

Команда під керівництвом Валентина Белькевича і Віталія Косовського продовжила свій турнірний маршрут без поразок, здобувши п'ять перемог і два матчі (в тому числі й сьогоднішній) зігравши внічию.

Наступну гру молоді динамівці проведуть 19 вересня у Львові з одним із своїх головних конкурентів за перше місце в групі А, львівськими «Карпатами».

Чемпіонат U-19. 8-й тур

12.09.2012 м. Полтава, стадіон «Лтава»

«Ворскла»
«Динамо» - 1:1 (1:0)

«Динамо»: Солдатенко, Шевчук, Ковтун, Болденков, Милютін, Харатін, Полегенько, Єфремов (Лазарович, 46), Савченко, Кузик (Нагорний, 77), Тищенко.

Голи: Шмиголь (28)
Савченко (61).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер