Нічия в Харкові залишила «Динамо-2» на чолі турнірної таблиці в 1-й лізі

Нічия в Харкові залишила «Динамо-2» на чолі турнірної таблиці в 1-й лізі

У стартовому складі порівняно з попереднім матчем (проти ФК «Полтава» – 2:1) у динамівців були відсутні покликаний до молодіжної збірної України Георгій Бущан, а також Артем Ковбаса, а замість них вийшли Юрій Камінський та Євген Трояновський.

Матч розпочався в хорошому темпі з великою кількістю цікавих епізодів, які, втім, не призводили до гольових ситуацій. Однак, перший же шанс для взяття воріт у матчі, який створили господарі, призвів до взяття воріт Камінського. На 23-й хвилині подача Задої, спрямована на лівий кут штрафного майданчика нашої команди, дійшла до досвідченого Чередниченка, який головою спрямував м'яча під поперечину.

Після цього перевага як територіальна, так й ігрова перейшла до «біло-синім». Динамівці винахідливо атакували, постійно створюючи небезпечні підходи до воріт «Геліоса». На 40-й хвилині командні зусилля підопічних Вадима Євтушенка закономірно увінчалися успіхом. Трояновський знайшов момент для влучного удару з-під Задої!

Другий тайм розпочався з неприємного зіткнення нашого воротаря та Лобойка, за підсумками якого капітан господарів отримав заслужене попередження, а лікарям нашої команди довелося у прямому сенсі слова ставити на ноги Камінського. Загалом, господарі більше володіли м'ячем, але гостріше на контратаках діяли динамівці. На 56-й хвилині гості створили та не реалізували супершанс. Удод, Маїк та Трояновський спрямовували шкіряну сферу у ворота, але кожного разу на шляху м'яча ставав Зарубін.

На 88-й хвилині «біло-сині» могли забивати переможний м'яч та вивезти три очки з Харкова, але випад «три у три» не призвів до взяття воріт «сонячних» через те, що Трояновський не знайшов правильного рішення у вирішальний момент.

У підсумку, нічия 1:1 залишила другу динамівську команду після семи турів на чолі турнірного пелетону.

ПФЛ 1-ша ліга 2015/16. 7-й тур

06.09.2015. м. Харків. Стадіон «Сонячний». 1,700 глядачів

«Геліос» – «Динамо-2» – 1:1 (1:1)

«Геліос»: Зарубін, Бордіян, Лобойко (к), Сартіна, Чередниченко, Задоя, Луценко, Кича, Панасенко (Абелєнцев, 75), Іванко, Агапов (Кравченко, 56).

«Динамо-2»: Камінський, Братков, Ісраїлов (Жикол, 90+1), Трубочкін (к), Маїк, Цибульник, Суарес, Удод (Полегенько, 82), Очигава, Трояновський, Чорноморець.

Голи: Чередниченко (23) – Трояновський (40).

Попередження: Лобойко (47) – Суарес (46), Цибульник (73).

Дивитися фоторепортаж гри

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер