Нічия «Ренна», поразка АЕКу – вікенд суперників «Динамо» по ЛЄ

Нічия «Ренна», поразка АЕКу – вікенд суперників «Динамо» по ЛЄ

Минулими вихідними матчі у своїх національних першостях провели суперники київського «Динамо» по групі Ліги Європи.

У суботу гру чемпіонату Туреччини провів «Фенербахче», який обіграв на своєму полі «Кайсеріспор». Докладніше про матч читайте за посиланням.

Також у суботу зіграв матч чемпіонату Кіпру АЕК із Ларнаки. Майбутній суперник киян зустрівся у Нікосії з «Омонією» у рамках 2-го туру.

Рахунок було відкрито на 35-й хвилині зустрічі, коли свій дебютний гол у футболці «Омонії» забив новачок кіпрського клубу, екс-динамівець Роман Безус. Він забив красивий м’яч ударом «ножицями» через себе в падінні після розіграшу кутового.

На початку другого тайму «Омонія» заробила пенальті, після якого подвоїла свою перевагу в рахунку. Однак за кілька хвилин 11-метровий був призначений уже в протилежні ворота, і АЕК скоротив відставання. А на 64-й хвилині рахунок став рівним – гол забив Віктор Олатунджі. Однак наприкінці зустрічі «Омонія» все ж таки вирвала перемогу, забивши третій м'яч.

Набравши 1 очко у двох турах, АЕК посідає 11-е місце у чемпіонаті Кіпру з 14-ти.

Чемпіонат Кіпру. 2 тур

«Омонія» - АЕК – 3:2

Склад АЕКа: Піріч, Мікель Гонсалес (к) (Мілічевич, 57), Росалес (Ромо, 87), Томович, Ойєр, Анхель Гарсія, Луїш Густаву, Д'юрчо (Бруну Гама, 57), Альтман (Оталунджі, 57), Рафа Лопеш (Трічковскі, 73), Фараж.

Голи: Безус (35), Бруно (50, з пенальті), Папуліс (86) – Д'юрчо (56, з пенальті), Оталунджі (66)

«Ренн» у 6-му турі французької Ліги 1 гостював у Труа, при цьому зустрілися два середняки за підсумками стартових п'яти турів.

Хазяям поля вдалося забити швидкий гол – на 14-й хвилині відзначився Угбо. А на 26-й «Труа» залишився грати у меншості, коли червону картку отримав Салм'є.

«Ренн» вже після першого тайму мав повну перевагу у володінні м'ячем (73% проти 27%) та за ударами, проте зрівняти рахунок до перерви гості не зуміли.

У перерві наставник «Ренна» Бруно Женезіо замінив одразу двох гравців у середній лінії, і вже на початку другого тайму гості зрівняли рахунок – гол забив Сантамарія.

«Ренн» завдав сумарно 19 ударів по воротах, 6 з яких у площину, виконав 620 передач за гру (90,5% точних, 86,4% точних на половині поля суперників), провів 86 потенційно небезпечних атак, проте не зумів вирвати перемогу .

Після 6 турів «Ренн» посідає 9-е місце, набравши 8 очок.

Ліга 1. 6 тур

«Труа» - «Ренн» - 1:1

Склад «Ренна»: Манданда – Траоре, Родон, Теате, Труффер (Мелінг, 69) – Майєр (Дуе, 46), Сантамарія, Тет (Сулемана, 46) – Буріго (Ассінсьйон, 88), Гуірі (Аблін, 69), Терр'є

Голи: Угбо (14) – Сантамарія (48)

Фото staderennais.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер