Перед матчем із «Динамо» «Фенербахче» переміг у чемпіонаті Туреччини

Перед матчем із «Динамо» «Фенербахче» переміг у чемпіонаті Туреччини

Учора, 3-го вересня, свій матч на внутрішній арені провів перший суперник київського «Динамо» у груповому етапі Ліги Європи - турецький «Фенербахче».

У 5-му турі турецької Суперліги «канарки» вдома перемогли «Кайсеріспор» - 2:0, забивши по голу у кожному з таймів. До перерви відзначився Жоау Педру ударом з району правого кута штрафного майданчика, відгукнувшись на предачу Арау, а після – Джошуа Кінг, який завершив влучним даром швидку атаку, обігрвшись у стінку з Педру.

Зазначимо, що обидва футболісти є літніми новачками команди. До речі, наставник «Фенербахче» Жорже Жезуш зазначив, що більше не робитиме жодних додаткових трансферів до кінця трансферного вікна в Туреччині:

- Склад «Фенербахче» укомплектовано. Ми будемо працювати з цим набором виконавців аж до січня. Наше останнє придбання, Міши Батшуаї, - підкреслив Жезуш.

Зазначимо, що «канарки» зараз йдуть на другому місці в турнірній таблиці Суперліги, маючи в активі 10 очок у п'яти іграх. Випереджає їх лише «Коньяспор», який має на один заліковий пункт більше.

Свій наступний матч «Фенербахче» проведе 8 вересня у рамках першого туру групового етапу Ліги Європи, коли на своєму полі прийматиме київське «Динамо». Початок матчу о 19.45 за київським часом.

Чемпіонат Туреччини. 5-й тур

«Фенербахче» - «Кайсеріспор» - 2:0 (1:0)

Склад «Фенербахче»: Баїндир – Густаво Енріке, Салаї, Перес – Кадіоглу (Гюлер, 90+1), Кахведжі (Яндаш, 68), Арау, Креспо (Осаї-Семюел, 79), Альоскі (Лінкольн, 90+1) – Кінг (Россі, 68), Жоау Педру.

Голи: Жоау Педру (37), Кінг (50)

Попередження: Кадіоглу (74), Салаї (87).

*Фото - сайт «Фенербахче»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер