Нідерланди U18 – Україна U19: огляд матчу (ВІДЕО)

Нідерланди U18 – Україна U19: огляд матчу (ВІДЕО)

У п'ятницю, 11 жовтня, юнацька збірна України U19 (футболісти не старші 2006 року народження) провела матч 1/2 фіналу на міжнародному турнірі за участі чотирьох команд в іспанській Марбельї, який є для нашої збірної підготовкою до кваліфікаційних матчів Євро-2025. 

Першим суперником «жовто-синіх» на турнірі стала команда Нідерландів, представлена віковою категорією U18.

У цьому поєдинку взяли участь усі семеро викликаних на турнір футболістів «Динамо», які складають кістяк збірної. Усі семеро вийшли у стартовому складі. Воротар Вячеслав Суркіс та захисник Владислав Захарченко зіграли повний матч, захисники Денис Дикий та Максим Коробов провели на полі 73 хвилини, півзахисник Данило Іщенко зіграв 63 хвилини, а півзахисник Кирило Осипенко та нападник Матвій Пономаренко були замінені у перерві.

З перших хвилин «синьо-жовті» діяли гостро в атаці та створили чимало нагод аби відкрити рахунок. Хороші моменти мали Дикий та Пономаренко, а Шевченко після передачі Коробова вийшов на рандеву з голкіпером, прокинув мʼяч повз нього, але не влучив у ворота. 

Однак і суперники створили декілька відмінних нагод аби забити гол та на останньому рубежі збірної надійно діяв Вячеслав Суркіс. Перший сейв він здійснив після розіграшу кутового та удару з меж штрафного під поперечину. Ще один класний сейв на рахунку голкіпера після удару з-за меж штрафного майданчика. Голкіперу довелося добряче попрацювати і в другому таймі. 

У підсумку долю зустрічі вирішив єдиний гол, автором якого на 78-й хвилині став ван дер Берг. 

Турнір юнацьких збірних у Марбельї

Україна (U19) – Нідерланди (U18) – 0:1 (0:0)

Україна (U19): Суркіс, Дикий (Копил, 73), Гавриленко (Шершень, 46), Захарченко, Коробов (Калінець, 73), Іщенко (Будко, 63), Гусол, Цуканов (Синчук, 81), Осипенко (Лень, 46), Шевченко (Караман, 46), Пономаренко (Ломага, 46)

Гол: ван ден Берг (78)


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер