Нігерія стартувала на КАН

Збірна Нігерії стартувала на Кубку Африканських Націй, який у ці дні проходить в Анголі. Першим суперників «Суперорлів» став їх головний опонент у групі «С» – збірна Єгипту.

Відзначимо відразу, що Айїла Юссуф вийшов у стартовому складі Нігерії на звичній для себе позиції опорного півзахисника, провівши на полі всі 90 хвилин поєдинку, упродовж матчу відзначився кількома ударами з-за меж штрафного майданчика, які, на жаль, мети не досягли. Щоправда, відкрили рахунок «Суперорли» на 12-й хвилині без участі динамівця – тут цілком і повністю заслуга Обасі, який дійшов до штрафного майданчика і блискуче пробив у кут воріт.

Утім, розвинути успіх нігерійці не змогла, до того ж дозволивши «Фараонам» зрівняти рахунок до перерви. Мотаеб скористався з помилки захисників, вийшов віч-на-віч із воротарем, легко обіграв його і відправив м'яча вже до порожніх воріт. Після ж перерви Нігерія була добита опонентом – спочатку Хассан потужним ударом з-за меж штрафного майданчика змусив капітулювати воротаря «Суперорлів», а за кілька хвилин до фінального свистка Гедо влучним ударом завершив швидку контратаку єгиптян.

Таким чином, для виходу до плей-оф Нігерії необхідно перемагати у двох наступних матчах. Один із них, проти Беніну, «Суперорли» проведуть 16 січня.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер