Нігерія виграє, Сенегал упускає перемогу

Нігерія виграє, Сенегал упускає перемогу

Сьогодні були зіграні чергові відбірні матчі чемпіонату світу в африканській зоні. Так, збірна Сенегалу на виїзді грала проти Ліберії. Сенегальці на початку другого тайму забили два м’ячі, і здавалось, що доведуть матч до логічної перемоги. Але співвітчизники легендарного нападаючого «Мілана» 90-х років Джорджа Веа знайшли в собі сили зрівняти рахунок в останні десять хвилин матчу. Захисник Папе Діакате відіграв усі 90 хвилин матчу, але ні в чому «кримінальному» помічений не був.

Також у гостях проводила свій матч і збірна Нігерії. Поєдинок проти Екваторіальної Гвінеї почався для «зелених» краще не придумаєш – нігерійці вийшли вперед уже на 5-й хвилині. Тим не менше, попри на жвавий початок, забитих м’ячів у матчі глядачі так і не побачили. Айїла Юссуф, як і сенегальський партнер по «Динамо», провів весь матч і був «нагороджений» на 71-й хвилині зустрічі.

Таким чином, динамівським африканцям залишилось провести ще по одному матчу за свої національні збірні. Після цього вони отримають заслужений відпочинок, а 1 липня приєднаються до «Динамо» на навчально-тренувальному зборі, який проходитиме в Австрії.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер