Микита БУРДА: «Другий тайм провели просто блискуче»

Микита БУРДА: «Другий тайм провели просто блискуче»

Про те, як проходила гра в Луцьку й за рахунок чого вдалося перемогти в непростій грі, він розповів офіційному сайту «Динамо» Київ:

- Вийшов хороший матч. У «Волині» грали старші хлопці. Ми очікували, що буде багато боротьби й важке поле. Оскільки лучани грали вдома, то вони активно розпочали. Загалом, так діють усі господарі поля на старті зустрічі. Спочатку нам було нелегко, але потім адаптувалися. Перший тайм трохи провалили, а другий провели просто блискуче. Налаштовувалися, вийшли та виграли.

- Ти забив другий м'яч «Динамо». Розкажи, як це вдалося?

- Зі стандарту пішла подача до штрафного майданчика й так сталося, що м'яч відскочив до мене. Я пробив – забив. Ось, власне, й усе.

- Що сталося в епізоді з вилученням воротаря? Це наслідок неспортивної поведінки чи занадто емоційного футболу?

- Що там було – не знаю. Я нічого не чув від нашого воротаря, тому говорити складно. Але загалом це є наслідком як одного, так і іншого. Більшою мірою це, звичайно ж, напружена обстановка на полі, ніж поведінка. Була емоційна, бойова гра.

- Впродовж матчу тренер зробив заміну в центрі оборони, замінивши Болденкова на Лук'янчука. Із чим це пов'язано?

- Валера трохи втомився, тому попросив заміну. Паша же добре увійшов у гру, йому все вдавалося. Мені було комфортно грати як з одним, так і з іншим.

- Ти нещодавно повернувся після травми. Готовий на сто відсотків?

- Так, на всі сто. Перший матч провів із «Зорею», а ось тепер із «Волинню».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер