Ніко КРАНЧАР: «Буду працювати, щоб стати таким, яким я був раніше»

Ніко КРАНЧАР: «Буду працювати, щоб стати таким, яким я був раніше»

За його словами, там він у домашній атмосфері чудово провів час, а їжа, яку приготувала мати, сприяла швидкому відновленню. Після цього Ніко вирішив поїхати до Парижу, де буде аж до відльоту до Києва...

- Сподіваюся, що друга частина сезону буде відрізнятися від першої. Мені потрібно добре до неї підготуватися. Я вірю, що навесні ми будемо грати краще. У нас буде два тренувальні збори по 12 днів в Іспанії. Чесно кажучи, не можу дочекатися них. Збори підуть мені на користь. Потрібно багато роботи, щоб стати таким, яким я був раніше.

На питання про те, чи не збирається він залишити Київ через півроку після приїзду, він відповів:

- В жодному разі. Я залишаюся. Адже я лише нещодавно перейшов до «Динамо» й не збираюся їхати з Києва.

Український етап кар'єри розпочався для Ніко важко. Багато хто не знає, що він приїхав до Києва з травмою. Почавши грати за «біло-синіх», стара проблема дала про себе знати.

- У мене було запалення обох щиколоток. З ними в мене й раніше були проблеми. З цієї причини з листопада я опинився «поза грою». Тепер я багато на що чекаю від весняної частини сезону. Мені потрібно добре підготуватися. Я не сумніваюся, що зможу повернути колишні кондиції.

Протягом багатьох років Кранчар був одним із ключових гравців збірної Хорватії, але, починаючи з Євро-2012 та прихода нового тренера Ігора Штімаца, він усе частіше залишається в запасі. Чи не думав Ніко про те, щоб піти з національної збірної?

- Чесно кажучи, одного разу така думка виникла, але вже за кілька годин я про це забув. Бути частиною національної збірної – це велика честь. Я вірю, що зможу повернути місце у складі команди, – цитує Кранчара www.24sata.hr

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер