Ніко КРАНЧАР: «З кожною грою додаю разом з командою»

Ніко КРАНЧАР: «З кожною грою додаю разом з командою»

- Хочете, щоб я постійно забивав по два м'ячі за гру? Мені б теж цього хотілося. У сьогоднішній зустрічі я намагався опинитися в потрібному місці, в потрібний час, щоб вразити ворота. Мені вдалося це зробити двічі.

- «Карпати» намагалися нав'язати боротьбу футболістам «Динамо». Ви це відчули?

- Так, звичайно. Але ми контролювали хід зустрічі і коли вже вели з рахунком 3:0, дали львів'янам трохи простору для маневрів. Вони зуміли втілити його в гол, забитий з пенальті, але на більше в них не вистачило сил.

- Невже «Динамо» наприкінці зустрічі розслабилося?

- Схоже, що так. Можливо, це пов'язано з тим, що багато гравців основного складу в середині тижня виступали за свої національні збірні. Втома далася взнаки під завісу поєдинку.

- Раніше ви стверджували, що ще не повністю адаптувалися до гри нового колективу. Зараз, через місяць, ви можете стверджувати, що прижилися в «Динамо»?

- Мені потрібно було влитися в нову команду, подружитися з партнерами, знайти взаєморозуміння на футбольному полі. «Динамо» підписало багато футболістів, тому освоюватися на новому місці довелося не лише мені, що додає труднощів в адаптації. Зараз я відчуваю себе динамівцем. Розумію, що з кожною грою я додаю разом з командою. Зараз ми хочемо взяти реванш у Донецьку.

- Хто для вас є кращим партнером у «Динамо»?

- Для мене великою честю є грати пліч-о-пліч з кожним футболістом, який виступає в «Динамо». Тут підібрані різнопланові, висококласні виконавці, як Мілевський або Нінкович.

- Наступним суперником «Динамо» буде французький ПСЖ. Що ви знаєте про команду Карло Анчелотті?

- Це буде важка гра, адже парижани витратили величезну кількість грошей на придбання суперзірок, від яких чекають негайного результату.

- До речі, капітан збірної Бразилії Тіаго Сілва дебютує в складі ПСЖ саме в матчі проти «Динамо»...

- Я вважаю, що Тіаго є одним з кращих центральних захисників у світі, але крім Сілви у складі парижан варто виділити Ібрагімовича, Лавессі, Пасторе, Менеза, Нене... Щоправда, їм ще потрібен час, щоб зігратися. Вони можуть бути дуже небезпечними, використовуючи індивідуальну майстерність своїх зірок, але злагоджена командна гра - ось чого потребують підопічні Анчелотті.

- Який результат матчу в Парижі можна буде вважати прийнятним для «Динамо»?

- Ми будемо дуже щасливі, якщо зуміємо перемогти і не дуже засмутимось, якщо розпишемо з парижанами мирову.

www.dynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер