Ніко Кранчар за два тижні почне тренуватися

Ніко Кранчар за два тижні почне тренуватися

22 березня футболіст зазнав пошкодження правого коліна в матчі за національну збірну Хорватії (його було замінено на 67-й хвилині), після чого був змушений звернутися за допомогою до лікарів.

На щастя, операція не знадобилася, й після консультації з провідними фахівцями з колінних суглобів було розроблено спеціальну  програму реабілітації, виконання якої Ніко відразу й розпочав. Перші десять днів квітня Кранчар провів у рідному Загребі, а потім повернувся до Києва.

Зараз відновлення футболіста вийшло на фінішну пряму. Ніко щодня займається під керівництвом тренера з фізпідготовки Вінченцо Пінколіні, виконує необхідний обсяг бігової роботи. Імовірно, за два тижні хорват буде готовий до тренувань у загальній групі без будь-яких обмежень. Варто сподіватися, цього сезону футболіст ще зможе допомогти «Динамо» в чемпіонаті України.

Нагадаємо, що за «Динамо» Ніко (на фото), який, за словами його друга й динамівця
Огнєна Вукоєвича, орендованого до завершення цього сезону московському «Спартаку», може вирішити результат матчу одним рухом, востаннє виходив на поле 17 березня в домашній переможній грі чемпіонату Прем'єр-ліги з полтавською «Ворсклою» (1:0, на 66-й хвилині замінив Лукмана Аруну).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер