Ніко КРАНЧАР: «Хочу допомогти «Динамо» повернути золоті медалі»

Ніко КРАНЧАР: «Хочу допомогти «Динамо» повернути золоті медалі»

- Ніко, перш за все хочемо привітати вас із дебютом в офіційному матчі за «Динамо»! які враження лишились від гри?

- Дякую за привітання, мені дуже приємно! Матч був дуже важким. Мені було вдвічі складніше, адже я давно не грав на клубному рівні. Нам не вдалось забити швидкий гол. «Металург» добре оборонявся, тому дового не могли дістатись їхніх воріт. Але головне, що ми змогли перемогти і завоювати три очки.

- Ви приєднались до «Динамо» більше двох тижнів тому. Що думаєте про новий клуб і партнерів?

- Все дуже добре! Як я вже казав, я прийшов до чудового клубу зі славетною історією і традиціями. Потрібно дивитись вперед. Я хочу допомогти «Динамо» повернути до Києва золоті медалі, виграти національний Кубок, а також пробитись із командою до групового раунду Ліги чемпіонів.

- Що думаєте про наступного суперника – київський «Арсенал»?

- Я бачив їх гру із донецьким «Шахтарем». В тому поєдинку столичній команді мало що вдавалось, тому вони програли. Впевнений, вони зроблять все щоб реабілітуватись перед своїми вболівальниками за розгрому поразку. Тому всі футболісти «Динамо» мають бути сконцентрованими. Нам не можна розслаблятись. Навпаки, потрібно зібратись, зіграти краще, ніж з «Металургом» і завоювати чергові три очки.

- Після закінчення тренування ви з іще одним новим футболістом Марко Рубеном під керівництвом Вінченцо Пінколіні бігали навколо поля. Навіщо?

- Я майже два роки не грав, тому маю намір повернути себе в найкращі кондиції та демонструвати свій найкращий футбол. Щоб виходити на поле в кожному матчі потрібно постійно працювати над собою і доводити тренеру свою придатність. От чого я прагну, набираю форму.

Андрій Недбайло

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер