Ніко Кранчар проведе сезон у англійській Прем’єр-лізі (+ ВІДЕО)

Ніко Кранчар проведе сезон у англійській Прем’єр-лізі (+ ВІДЕО)

Термін угоди розрахований до закінчення поточного сезону.

У своєму першому інтерв'ю після повернення в лондонський клуб Ніко пояснив своє рішення все ж допомогти «Куїнз Парк» в останньому матчі плей-офф минулого сезону, незважаючи на травму і всього кілька тренувань:

- Я завжди готовий зіграти за клуб, в якому виступаю, якщо для цього є можливість. Так це обернулося для мене травмою і тим, що я не поїхав на чемпіонат світу в Бразилію. Але зараз я відчуваю себе добре і радий новій можливості виступати за КПР. Вже в четвертий раз Харі Реднапп залучає мене до лав своєї команди. Звичайно, між нами є дуже велика довіра. Це допомагає і дає бажання повернути все сторицею на футбольному полі.

Мені хотілося повернутися до КПР і я дуже задоволений, що клубам вдалося домовитися, хоча і довелося чекати до останнього. Звичайно, для мене це виклик знову заграти на рівні Прем'єр-ліги в якій я не виступав два сезони. У свої 30 у мене ще є бажання і амбіції довести свою спроможність, перш за все самому собі. У клубу феноменальні вболівальники, які завжди стоять горою за команду, підтримували мене. Зараз я відчуваю, що повернувся туди, де мій дім. Мій пріоритет на цей сезон - постаратися уникнути травм і зіграти якомога більше матчів за КПР.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото, відео: www.qpr.co.uk

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер