Ніко КРАНЧАРУ – 29!

Ніко КРАНЧАРУ – 29!

Щиро вітаємо динамівця зі святом та бажаємо, насамперед, здоров'я та реалізації свого справжнього футбольного таланту!

Влітку 2012 року Ніко переїхав до Києва з Лондона після виступів за місцевий «Тоттенхем Хотспурс». «Я мав кілька варіантів, але віддав перевагу «Динамо», тому що це дуже цікавий проект».

14 липня він уперше вийшов на поле в динамівській футболці у грі проти донецького «Металурга» (1:0) та зрозумів, що з себе представляє українська Прем'єр-ліга. «У чемпіонаті України рівень доволі високий та загалом відповідає моїм очікуванням».

Кранчар найбільш упевнено виглядав на позиції атакуючого півзахисника та провів поки свій найкращий за багатьма оцінками матч за «біло-синіх» 14 вересня 2012 проти «Карпат» (3:1), забивши на НСК «Олімпійський» два голи у ворота львів'ян. Саме після цієї зустрічі він відчув себе справжнім київським динамівцем. «Мені потрібно було адаптуватися в новій команді, потоваришувати з партнерами, знайти взаєморозуміння на футбольному полі».

На жаль, стара проблема із запаленням щиколоток дала про себе знати в листопаді того ж року, залишивши Ніко поза грою аж до зимового антракту.

Пройшовши зимові збори, Кранчар знову налаштувався на боротьбу за місце в динамівській основі, але на нього знову чекала травма 22 березня 2013 року в матчі за збірну Хорватії. «Дуже невчасно отримав травму. Важко було за такий короткий термін знову набрати хорошу форму. Найголовніше, що я знову почав грати, відчув на полі впевненість...»

Відновився Ніко лише в травні, ближче до завершення першого для нього чемпіонату України.

Влітку, занурившись із великими надіями в тренувальну роботу, він знову був сповнений бажання принести максимальну користь «Динамо», але 16 липня на тренуванні під час удару по м'ячу отримав травму, подолання наслідків якої розтягнулося на цілий місяць.

Зараз Кранчар, практично відновившись, готовий знову показати той футбол, за який його полюбили вболівальники «Динамо». Розумна гра хорвата здатного розрізати оборону суперника однієї розкішною передачею й блискуче поставлений удар є футбольними родзинками блискучого хорватського майстра.

Бажаємо ще раз Ніко здоров'я та багато щасливих днів у футболці київського «Динамо»!

P.S. Поздоровили Ніко і його партнери по збірній Хорватіі!

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер