Микола Павлов: «Не сумніваюся, що в матчі з «Маріуполем» переможе «Динамо»

Микола Павлов: «Не сумніваюся, що в матчі з «Маріуполем» переможе «Динамо»

- Цього року "Маріуполь" мені дуже подобається. Тренер і хлопці молоді, усі один одного знають. Я знімаю капелюх перед командою - це єдиний клуб в Україні, який усі матчі грає на виїзді. А напередодні поєдинку з "Динамо" вони в Маріуполі не перебувають майже три тижні. Їм не позаздриш, як вони борються з труднощами. Але при цьому обставини не позначаються на якості їхньої гри. Вони молодці.

Футболісти "Маріуполя" молоді, швидкі, вони не так сильно переживають невдачі під час гри і після, як більш досвідчені виконавці. Нема кого і виділити, хто старше Мішньова. Мені здається, зовсім нещодавно він дебютував у мене в команді, а зараз він капітан і лідер "Маріуполя".

- Чи не позначиться на психології "Динамо" поразка в матчі з "Ювентусом"?

- У "біло-синіх" є козир - тренер Луческу. Те, як він у своєму віці мотивує футболістів, працює, має бути прикладом для молодих тренерів. Це заслуговує на повагу.

- Чи бачите ви, як "Динамо" змінилося під керівництвом Мірчі Луческу?

- Безумовно. Згоден із багатьма експертами, що це не "Шахтар" став гірше, це "Динамо" стало краще.

- Хто переможе в цьому матчі?

- Не сумніваюся, що переможе "Динамо". З мене поганий прогнозист, не скажу з яким рахунком.

У складі киян відбудеться певна ротація. Але це великий плюс. Усі пам'ятають, як зіграв резервний склад "Барселони". Вони виступили ще краще, ніж із Мессі. Так і тут, кияни, які отримають свій шанс, будуть хотіти проявити себе якнайкраще. На кону гра з "Ференцварошем". Усі говорять про значення цього матчу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер