Микола Морозюк: «Розмірковую над пропозиціями»

Півзахисник «Динамо» Микола Морозюк першу половину сезону провів в оренді в київській «Оболоні», але під час нинішньої зимової перерви ледь не опинився в донецькому «Металургу». Поки питання щодо його переходу до донецької команди не врегульоване, Микола виступає за молодіжну команду «Динамо» на турнірі Макарова. Після чвертьфінальної гри проти «Вишневе-Динамо» динамівський півзахисник поділився враженнями від матчу, а також розповів про свої перспективи в Донецьку.

- В цілому, емоції позитивні, оскільки ми виграли і пройшли далі до півфіналу. Почали гру дуже добре, створили кілька непоганих шансів, щоб відзначитися, але у футболі часто буває, що команда моменти створює, а сама пропускає. Спочатку 0:1, потім 0:2... Суперник із Вишневого дуже добре налаштувався, тому було важкувато. Не можна сказати, що динамівський дубль недооцінив команду, хіба що деякі футболісти вийшли на поле без належного бажання. А суперник, навпаки, хотів показати максимум на що здатний, не кожен же день вони грають проти київського «Динамо». Після того, як вони забили два м’ячі, стали оборонятися всією командою. І це в них непогано виходило. Але ми спромоглися переломити хід матчу, зрівняти рахунок і перемогти в серії пенальті.

- Ти бив п’ятий одинадцятиметровий, розраховував, що він стане вирішальним?


- Володимир Федорович сказав мені бити, так би мовити, «на десерт», але, як бачите, мій удар виявився не останнім.

- Ходили розмови про те, що ти збираєшся підписати контракт із донецьким «Металургом». Чим усе закінчилося?

- Поки що нічим, ще нічого не зрозуміло. З донецькою командою контактую і я, і мій агент, і президент «Динамо». Клубні боси між собою вже все вирішили, залишилося тільки мені домовитися з керівництвом «Металурга».

- Тебе хочуть бачити в донецькій команді?


- Якби не хотіли, я би туди не поїхав. Зараз проблема в мені, є свої нюанси, над якими я розмірковую. У принципі, я хочу грати в цій команді, але певні обставини поки не дозволяють мені цього зробити.

- Не боїшся, що «Металург» проведе збори без тебе, а потім, в разі підписання контракту, буде важко вливатися в колектив?


- У футболі так буває часто. Якщо складеться, буду вливатися без зборів. Перспектива в цій команді є, інакше який сенс їм мене брати.

- Чи є варіант, що ти залишишся в «Оболоні»?

- Так, є, але я цього не хочу.

- У тебе є інші варіанти?

- Так, і немало. Якби їх не було, чіплявся б за «Металург» зубами. У принципі, я й так це роблю, але якщо є ще пропозиції, нехай не такі яскраві, їх також потрібно розглянути, адже в перспективі вони можуть мені дати навіть більше.

- Це команди прем’єр-ліги?

- Звичайно. Причому, як з України, так і з Росії.

- Ти погодишся тільки на повноцінний контракт? До оренди не хочеш?

- Чому ж, можна й до оренди. Що стосується «Металурга», там хочуть, щоб я став повноцінним гравцем команди, мене ж влаштовує тільки певний термін контракту. Тепер слово за керівництвом.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер