Микола Морозюк: «Головне – більше забити, ніж пропустити»

Микола Морозюк: «Головне – більше забити, ніж пропустити»

У поєдинку першої ліги проти ЦСКА, який закінчився з рахунком 3-2 на користь «Динамо-2», Микола Морозюк відзначився «дублем» і гольовою передачею. Після матчу молодий півзахисник дав експрес-коментар кореспонденту www.fcdynamo.kiev.ua
- Можна сказати, ми зіграли вдало. Оскільки гра перша в календарі, було дещо важко – команда давно не виступала в офіційних матчах. Звичайно, під час зборів ми брали участь у хороших турнірах, наприклад, на Кубку Співдружності, та й на Кіпрі доводилось змагатись із серйозними суперниками. Але сьогодні все рівно було дуже важко. Дались взнаки погодні умови. На Кіпрі ми проводили збори при іншому, значно теплішому, кліматі. Окрім того, київське дербі – це завжди серйозно. Суперник вперся, зламати його було непросто.

- Своїми діями в сьогоднішньому матчі задоволений?

- У першому таймі – не дуже, а от другий провів більш вдало. Не можу сказати, що я задоволений, просто непогано зіграв.

- В останніх матчах, у тому числі й товариських, команда багато пропускає. Із чим це пов’язано?

- Головне – ми забиваємо достатньо голів, щоб перемогти. Але те, що пропускаємо, - погано. Тренери постійну акцентують нашу увагу, що слід грати уважніше в захисті, роблять зауваження гравцям оборони, розповідають, як потрібно діяти.

- Уже відомо, хто завтра гратиме проти резервістів «Дніпра»?

- Ні, мені про це нічого невідомо. Але в нас є велика група гравців, недарма ж усіх поділили на дві команди – «Динамо-2» і дубль. Сьогодні в дублерів буде тренування. Думаю, після неї і визначиться склад на завтрашню гру.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер