Нінкович вболіває за БК «Київ»

Нінкович вболіває за БК «Київ»
Мілош та Деяна; фото В.Раснера

У суботу ввечері Мілош Нінкович разом із подругою Деяною були баскетбольними вболівальниками. У столичному спорткомплексі «Меридіан» відбувся матч баскетбольної суперліги БК «Київ» - «Хімік» (90-62), на якому серед тисячі глядачів подивитися на гру співвітчизників прийшли Мілош із Деяною.

У складах обох команд виступають серби. Київську команду тренує Саша Обрадович, в захисті грає Горан Йєретин. У південної команди форварди Саша Братич та Горан Чакич. Спершу Нінкович дипломатично уникав відповіді, за яку команду вболіває, але пізніше все ж таки зізнався: «Мені ближче київський клуб. З Йєретином ми хороші друзі, а про Обрадовича багато цікавого дізнався від Гавранчича, вони товаришують. Я люблю баскетбол і у вільний час із задоволенням ходжу на матчі».

Нас же більше цікавив стан самого Мілоша, який через травму пропустив останній матч у чемпіонаті. «Неприємності позаду, - продовжив півзахисник «Динамо». - Вже чотири дні тренуюся в загальній групі і сподіваюся зіграти з «Порту». В понеділок вранці наша команда вилітає до Португалії».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер