Нінкович та Шовковський – про матч із «Бешикташем»

Нінкович та Шовковський – про матч із «Бешикташем»

Футболісти «Динамо» були засмучені поразкою від «Бешикташа», тому після матчу поспілкуватися з журналістами в мікст-зоні погодилися лише деякі.

Мілош НІНКОВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Дуже відчувався тиск трибун, але ми були до цього готові, як і до того, що не буде так просто, як під час минулого нашого візиту до Стамбулу.

- Що з реалізацією? Чому команда не використовує стільки моментів?

- Так, у нас справді є з цим проблеми. У таких ситуаціях, які ми створюємо, іноді легше забити, ніж не забити. Але так буває, просто не пощастило.

- Уболівальники «Бешикташа» вам запам’ятаються надовго?

- Так, у Туреччині хороша підтримка. Але минулого разу, коли ми забили, вони припинили співати. Тож вони хороші лише тоді, коли рахунок 0:0 чи їхня команда виграє. Сьогодні вони галасували впродовж усього матчу, але це не вплинуло на нашу гру. Нам доводилося грати ще й не за такої атмосфери.

- Чому «Динамо» з початку матчу не грало так, як в останні 15 хвилин?

- Ми хотіли зберегти нічию, вона нас сьогодні влаштовувала, через це ми і грали від оборони. Погоджуюсь, якби відразу діяли так, як після пропущеного м’яча, напевно, не програли би.

- «Динамо» потрапило до непростої ситуації, попереду важкий матч із «Металістом». Наскільки складно буде з неї виходити?

- Нелегко, але бувало ще важче. Коли все добре – це одне, а коли виникають складнощі, необхідно зібратися та проявити характер. Гадаю, «Динамо» на це здатне.

- У Києві «Динамо» забило після кутового, у Стамбулі – «Бешикташ». Вийшла своєрідна помста?

- У Києві ми в перші 30 хвилин могли забити м’ячі три. Я би не сказав, що турки зробили так спеціально. До речі, мені здається, в моменті, коли ми пропустили м’яч, було порушення правил.

- Здалося, що особисто ви зараз не в найкращій формі…

- Я лише п’ять днів тому почав тренуватися після травми. Нічого, це можна виправити.

 
* * *


Олександр ШОВКОВСЬКИЙ, голкіпер «Динамо»:

- Чому «Динамо» почало грати лише після пропущеного м’яча?

- Яка гра була на самому початку, така була й після гола. Питання не до мене. Тактику на матч визначає головний тренер. Він вирішує, як буде грати команда.

- Як вам атмосфера на стадіоні?

- Мені абсолютно все одно. Приємно грати, коли трибуни заповнені, коли команду так підтримують.

- Одного разу, після матчу з «Байєром» у Лізі чемпіонів, коли «Динамо» програло в Леверкузені з рахунком 0:3, ви зізналися, що були не повністю готові до цієї гри. Чи були ви готові на сто відсотків зараз, і чи не ризикували, виходячи на поле?


- Ризикував.

- Чого найбільше не вистачило команді для перемоги?

- Забитих м’ячів.

Фотогалерея матчу

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Стамбулу

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер