Нінкович і Вукоєвич: минулого року «Порту», цього - «Інтер»

«Динамо» - «Інтер» - 1:2. Коментарі гравців

Мілош НІНКОВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Я не знаю, що сказати. Якщо чесно, не розумію, та й, напевно, ніхто не розуміє, як таке сталося. Так само ми програли тут «Порту». Щороку повторюється одне й теж. Гадали, після того матчу ми отримали урок. Виявилося, це не так. Дуже прикро. Не сказав би, що винен Стас, голи пропустила вся команда. Те ж саме сталося вчора з ЦСКА. За чотири хвилини пропустити два м'ячі дуже прикро.

- Можливо, варто було провести заміни й зіграти на втримання позитивного для нас рахунку?

- Ми могли так зробити, але знову повторили свої ж помилки. З такими командами потрібно грати на повну силу не 90, а 95 хвилин. А ми після 85-ї хвилини подумали, що вже все вирішено, що виграли матч. Потім, ви самі бачили, пропустили два м'ячі й у результаті програли.

- Сьогодні грати було важко фізично? Ближче до кінця матчу команда відчувала втому?

- Я би не сказав. Можливо, в Мілані темп гри був вищий, але коли ми ведемо 1:0 і до кінця гри залишається 5-7 хвилин, всі відходять до оборони й не йдуть до атаки. Можливо, так виглядало впродовж усього другого тайму, оскільки ми хотіли не забити другий гол, а грали на втримання здобутої переваги.

- До матчу в нас була хороша ситуація в групі, тепер вона зіпсувалася?

- Від першого місця в турнірній таблиці нас відокремлювали лише п'ять хвилин. Тоді питання про наш вихід з групи було б майже вирішене. А зараз нам, безумовно, буде дуже важко. Але що поробиш, це футбол, потрібно продовжувати працювати і перемагати в Казані.

- «Динамо» грає краще, коли в нього безвихідна ситуація?

- Так, тому ми й сподіваємося на позитивний результат у грі з «Рубіном».

* * *

Огнєн ВУКОЄВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- У перерві ми отримали від головного тренера завдання зіграти на контратаках. Ведучи в рахунку, ми трималися до останніх хвилин, але потім пропустили два м'ячі й зазнали поразки. Рівно рік тому ми так само у вирішальній зустрічі поступилися «Порту».

- Здалося, що команда фізично підсіла в другому таймі...

- Ні, це не так. Ми знаходимося у відмінній фізичній формі. Більшу частину матчу ми непогано грали і дотримувалися дисципліни, але цього виявилося недостатньо.

- Чому не вдавалося, граючи на контратаках, забити другий м'яч?

- Було важко, «Інтер» добре тримав м'яча. І Балотеллі, і Міліто, і Мунтарі додали гостроти в атаці й добре чіплялися за м'яч. Ми ж припустилися помилки і програли.

- Що тепер потрібне, щоб вийти з групи?

- Обіграти «Рубін» і повністю викластися в матчі з «Барселоною». Гадаю, чотирьох очок нам буде достатньо, щоб вийти з групи.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер