Нижче - нікуди!

Нижче - нікуди!

Важко сказати, що відбувається з командою. Ніколи ще у новітній історії «Динамо» (беремо до уваги українські чемпіонати) не стартувало так погано. Настільки погано.

Три очки після чотирьох матчів. Сказати б таке після перемоги у Суперкубку другим складом, і співрозмовник прийняв би це як злий жарт. Але факт залишається фактом. Що робити? Для цього є президент, головний тренер. Хотілося б покращень – кардинальних та оперативних.

Чи могли б добитись іншого результату з «Дніпром»? Звичайно, але за умови стовідсоткової концентрації в обороні та нормальної реалізації своїх моментів. У результаті ж вийшло все навпаки. Найпростіші помилки в захисті, швидкий гол та низка невикористаних шансів. Важко за такого розкладу розраховувати на позитивний результат зустрічі.

Початок вселяв оптимізм. Серія широких, розмашистих атак, забитий м’яч, після чого все це молодецтво кудись зникло. «Дніпро» відповіло раз, другий, а наприкінці тайму добився свого. Важко сказати, чим займався опікун Самодіна у випадку із першим голом – звичайний навіс із кутового, яких за матч можна десяток зробити, але форвард гостей залишився абсолютно один і спокійно влучив у ціль.

Рівно як і зробив через дві хвилини. І знову питання до оборони «біло-синіх» - чому гравець суперника без опіки б’є по порожніх воротах із трьох метрів? На перерву команди пішли при мінімальній перевазі «Дніпра» і не дуже хорошим передчуттям серед уболівальників на трибунах

Другий тайм виявився у певному відношенні ще більш кепським. Штурм воріт гостей дав результат у вигляді… кількох небезпечних контрвипадів суперника, один із яких завершився провалом у захисті та виходом віч-на-віч у виконанні Воробея – 1:3. Відіграти два м’ячі за такої гри і такого суперника було справою практично нереальною.

Динамівці яро атакували, мали кілька хороших моментів для взяття воріт, але діяти потрібно було значно холоднокровніше. Емоції переповнювали через край, а в даному випадку це зіграло досить негативну роль. Не допомогли і заміни – Бангура був активним, але неефективним. Нінкович на полі загубився, Гавранчич робив, що міг, але цього було замало. Не вистачило свіжих ідей та думок, неординарних рішень та точних ударів.

Могли забити четвертий гол і дніпровці, але це було би зовсім непристойно. Симпатична команда Олега Протасова заслужено перемогла і зберегла лідерство в чемпіонаті. Динамівці знаходяться на вкрай незвичному для себе 14-му місці. Зрозуміло, що попереду ще багато турів, але дивитись на турнірну таблицю дуже неприємно. Чекаємо прогресу та перемог.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер