Нова онлайн-екскурсія від Фан-клубу ФК «Динамо» Київ

Нова онлайн-екскурсія від Фан-клубу ФК «Динамо» Київ

Карантинні обмеження суттєво вплинули на футбольне життя, тому ми вирішили проводити екскурсії в онлайн-форматі.

Черговими онлайн-відвідувачами навчально-тренувальної бази клубу стали студенти Київського університету імені Бориса Грінченка. За попередньою домовленістю з заступником декана факультету здоров’я, фізичного виховання та спорту працівники Фан-клубу організували онлайн-конференцію.

Під час онлайн-екскурсії студенти дізналися про історію тренувальної бази клубу, готелю та навіть стали очевидцями тренування юнацької команди «Динамо» Київ.

Після екскурсії численна аудиторія була дуже вдячна екскурсоводу та Фан-клубу за надану можливість. Після екскурсії між екскурсоводом і деканом факультету здоров’я, фізичного виховання та спорту була узгоджена домовленість про подальші екскурсії і для інших груп університету.

"Кожний куточок Києва просякнутий духом футболу! Мені пощастило відвідати віртуальну екскурсію тренувальною базою "Динамо" неподалік від знаменитого селища Конча-Заспа.

Я не є футбольним фанатом, але так перейнялася цією атмосферою під час трансляції, що все, що відбувалося під час віртуальної екскурсії, стало мені близьким і важливим. Дякую за чудовий час та набуті яскраві емоції", - прокоментувала подію Тетяна Омельченко, викладач факультету здоров'я, фізичного виховання та спорту Київського університету імені Бориса Грінченка.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер