Нова емблема. Думка динамівців

Нова емблема. Думка динамівців

Новина про зміну емблеми ФК «Динамо» (Київ) з нового сезону знайшла широкий відгук у вболівальників. Резонно, що є як прихильники ініціативи керівництва клубу, так і її супротивники. Цікаво дізнатися думку людей, для яких доля клубу і його емблеми далеко не байдужі.

Віталій Хмельницький, нападник «Динамо» 60-х:

- Я би хотів, щоб емблема «Динамо» складалася з великої букви «Д», як було в 50-х-60-х роках. Безумовно, розумію, що в наш час потрібне якесь обрамлення, нехай воно буде круглим і поєднує в собі кольори клубу. Але головне – синя буква «Д». А на темних футболках – біла. Втім, мені й нинішня емблема до душі, головне, щоб вона символізувала справжнє київське «Динамо».

Андрій Біба, півзахисник «Динамо» 60-х:

- Я не впевнений, що емблему потрібно міняти. У «Динамо» зараз хороша емблема, красива, з двома зірками. Мені, наприклад, вона дуже подобається.

Леонід Буряк, півзахисник «Динамо» 70-х:


- Я проти змін. На мій погляд, нинішня емблема дуже вдала в дизайнерському плані. Єдине зауваження – до існуючої можна додати вгорі державний символ – тризубець. Гадаю, буде красиво виглядати, як, наприклад, у «Реала» корона на гербі. А всі ці ромби, трикутники… Говорять, кольори не відповідають клубу, але жовтий і синій – державні кольори. Одним словом, у «Динамо» красива емблема.

Юрій Калитвинцев, півзахисник «Динамо» 90-х:


- Важко сказати, чи варто змінювати емблему, усі звикли до нинішньої. Не бачу нічого страшного в тому, що на ній присутній жовтий колір – це третій, нейтральний колір клубу. З іншого боку, жовтий впадає у вічі, а «Динамо» завжди було біло-синім клубом. Хотілося б побачити, як виглядатиме новий логотип. Напевно, справді, краще залишити просто букву «Д», але, здається, щось подібне було в московського «Динамо» й мінського. А ромб на емблемі у «Динамо» (Москва) і зараз. Не хотілося б повторюватися, але внести щось нове і свіже, напевно, варто.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер