Нова виїзна екіпіровка ФК «Динамо» Київ від adidas

Нова виїзна екіпіровка ФК «Динамо» Київ від adidas

Нову форму представила компанія adidas, один зі світових лідерів із виробництва спортивного одягу та екіпірування, яка не перший рік є технічним спонсором ФК «Динамо».

У презентації взяли участь: генеральний директор «Динамо» Резо Чохонелідзе, головний тренер Олег Блохін, а також віце-президент клубу Олексій Семененко.

Олег Блохін:

- Раніше у нас такої форми не було, тому мені важко давати їй оцінку. У нас була одна форма, яку доводилося прати та зашивати весь сезон. Це зараз є можливість змінювати форму кожної гри. Забобонів у мене особливих, пов'язаних із формою, не було. Хочу сказати, що «Динамо» було й залишається популярним брендом, що символізує для багатьох людей футбол, спорт, перемоги. І те, що ми співпрацюємо з таким авторитетним брендом спортивного екіпірування, як adidas, дає нам новий запал енергії для майбутніх перемог. Спільно з adidas ми будемо продовжувати прославляти бренд «Динамо» Київ.

Резо Чохонелідзе:

- Компанія adidas є одним із брендів світового спорту. Всі перемоги «Динамо» в останні роки незмінно пов'язані з брендом adidas. І ми дуже раді, що наша співпраця з цією компанією триває.

Після вступної промови настав ключовий момент презентації. У новій смугастій екіпіровці перед об'єктивами фото- та відеокамер постали Денис Гармаш, Мігель, Дьємерсі Мбокані, Євген Хачеріді, Євген Селін та Андрій Ярмоленко.

Про нову екіпіровку «Динамо» журналістам коротко розповів фахівець із маркетингу компанії «Аdidas Україна» Андрій Рябець:

- Компанія adidas уже більше 17-ти років є надійним партнером ФК «Динамо». Ми пишаємося цією співпрацею та сподіваємося, що й у майбутньому екіпірування сприятиме подальшим успіхам та перемогам клубу. При розробці нової екіпіровки наші дизайнери були натхненні формою, в якій у 60-х роках «Динамо» вперше стало чемпіоном СРСР. Ми використовували безліч нових технологій, що підвищують комфорт футболістів під час гри.

- Чи зазнала зміни екіпіровка для воротарів?

- Так, дизайн воротарської форми оновлюється з такою ж періодичністю.

- Чи використовує компанія подібний дизайн для якоїсь іншої команди, окрім «Динамо»?

- Ми є технічним партнером «Динамо» й повністю сконцентровані на роботі з «Динамо». Можу запевнити вас, що форма ексклюзивна.

- Чи враховувалися побажання самих футболістів при створенні нового дизайну?

- Наші дизайнери – одні з найкращих у світі. При створенні дизайну екіпіровки враховуються безліч чинників – історія клубу, клубні кольори, а також світові тенденції екіпіровки.

Зазначимо, що домашня форма «Динамо» цього сезону залишиться незмінною. Її дизайн буде оновлено наступного літа. А нова виїзна екіпіровка буде використовуватися найближчі два сезони.

Після презентації футболісти «Динамо» вийшли на поле НСК «Олімпійський», щоб випробувати нову екіпіровку під час відкритого тренування, на якому була присутня не тільки преса, але й уболівальники.

А першу офіційну гру в ній «біло-сині» проведуть уже найближчої суботи, коли в матчі 2-го туру Прем'єр-ліги зустрінуться з «Говерлою».

Дивіться фотогалерею презентації нової виїзної форми та тренування

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер