Нові технології для вболівальників із проблемами зору на НСК «Олімпійський»

Нові технології для вболівальників із проблемами зору на НСК «Олімпійський»

Стадіони Державного концерну «Спортивні арени України» розраховані на фанів із різними потребами: є спеціально облаштовані пандуси, ліфти, обладнанні глядацькі місця, вбиральні та інші пропозиції для людей із особливими потребами. ДК «Спортивні арени України» роблять усе, щоб кожен уболівальник на стадіонах почувався максимально комфортно.

– Ми з радістю підтримали спільну ініціативу представників Центру доступу до футболу в Європі (CAFE) щодо нової послуги на стадіоні. Хотілося би зазначити, що на минулому матчі, 22 березня 2014 року, під час гри між київським «Динамо» та запорізьким «Металургом», НСК «Олімпійський» уперше надав дану послугу вболівальникам на території арени. Це викликало вдячність та підтримку фанатів із проблемами зору. Тому, ми тепер постійно будемо використовувати таку опцію. Наша мета – зробити футбол доступним для будь-кого. НСК «Олімпійський» – місце, де здійснюються мрії кожного! – сказав Сергій Сімак.

Після завершення брифінгу координатор проектів CAFE в Україні Олександр Остапа повідомив, що НСК «Олімпійський» отримав спеціальну нагороду за вдосконалення доступності та гостинного середовища у дні матчів для вболівальників із обмеженими можливостями, як найкращий доступний стадіон в Україні. Відтепер на кожен домашній матч київське «Динамо» надаватиме 150 безкоштовних квитків для незрячих уболівальників та фанатів із проблемами зору.

Прес-служба НСК «Олімпійський»

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер